SZTÁRDZSÚSZ

Újabb fordulat az eltűnt Maddie ügyében: Forró nyomra bukkant a rendőrség

Kulcsfontosságú tippet kaphatott a rendőrség a 14 éve eltűnt Madeleine McCann ügyében: egy rejtett épület lehet a válasz minden kérdésre.
címkék:
  • Szerző: szbd

Forró nyomra bukkant a német rendőrség egy vallomást követően Maddie McCann ügyében: az elrablásával vádolt Christian Brueckner ex-barátnőjének volt Portugáliában egy elrejtett, kutyák áltat őrzött háza, amelyről eddig senki nem tett említést. Most azonban a nő apja megtörte a csendet, és mindent elárult a titkos épületről a német szövetségi nyomozóknak – írja a Mirror.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Madeleine 2007 májusában tűnt el

Madeleine 2007 májusában tűnt el
Fotó: Facebook

Madeleine 2007 májusában tűnt el: családjával a portugáliai Praia da Luzban nyaraltak, és mire a szülők vacsora után visszatértek az apartmanjukba, Maddie már nyomtalanul eltűnt.

Brueckner akkori barátnője, Nicole Fehlinger ekkor Portugáliában élt a kislány elrablásával vádolt férfival együtt. Édesapja, Dieter most arról számolt be a német hatóságoknak, hogy a lánya a lakásán kívül még egy ingatlant birtokolt, Algarvében, amely alig 60 kilométerre található Praia da Luztól. Az utakról nem látható, elzárt, kerítéssel körbevett épületet éjjel-nappal négy kangal kutya őrizte – a török pásztorkutyának az egyik legerősebb a harapása a kutyafajták közül.

Fehlinger elmondása szerint senki nem tudott arról, hogy a lányának van még egy háza, ezért azt soha nem is vizsgálták át az eltűnés kapcsán, ellentétben Nicole és Brueckner közös otthonával. A rejtett házba senki nem tudott bejutni, csak a pár, vagy akik velük voltak. A három gyerekes Nicole Fehlinger nevét korábban nem hozták összefüggésbe Maddie eltűnésével.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?