SZTÁRDZSÚSZ

Magánnyomozót fogadott Schobert Norbi: Eddig tűrtem, elég volt!

A fitneszguru megelégelte, hogy a legnagyobb közösségi oldalon gúnyt űznek belőle és a családjából, így konzultált ügyvédeivel és komoly kártérítést remél!
  • Szerző:

A nagy Norbiréka biznisz nevű csoport – amelynek követőtábora az elmúlt években 20 ezer fősre duzzadt – egyes tagjai nem kímélik a fitneszguruból lett üzletember családját, cégét, állandó bosszúságot okozva ezzel Norbinak. Schobert megunta az ócsárlást, magánnyomozót fogadott. A Blikknek mesélt arról, miért szánta el magát erre a lépésre!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

– Eddig tűrtem, de elég volt! Nem tűröm tovább, hogy a családunkat gyalázzák és a termékeimet válogatott hazugságokkal rossz színben tüntessék fel. 2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz – nyilatkozta Schobert Norbi. Feljelentést tettem az ügyben, majd IP-cím alapján azonosítják a felhasználókat.

Fotó: Markovics Gábor

Mindezt egy komoly jogi és kutatómunka előzte meg, Norbi úgy meséli, két magánnyomozó és három ügyvéd több mint egy éven keresztül gyűjtötte az anyagot a beadványhoz.

Én rendszeresen gnómnak, törpének vagyok beállítva, Réka lapos seggű, a gyerekeinknek a képességeit és kinézetét pocskondiázzák. Messze túlmentek a szabad véleménynyilvánítás határán, amit egy közszereplőnek el kell tűrnie, de a szerzői jogokat is megsértették a képeink és tartalmaink engedély nélküli felhasználásával – dohogott Norbi, aki szerint eljött a visszavágás ideje.

Büntető- és polgári peres eljárásra is számíthatnak, százmilliókat fognak nekem fizetni! Odáig elmentek, hogy az otthonunknál áttúrták a szemetet, hogy miket eszünk és posztolták, de a termékeimbe is tettek kukacot, úgy fényképezték le, mesélte a fitneszguru.

Kiderült, hogy az adminisztrátorok nagy része Norbi egy szakmai konkurensének bloggerei. Rengeteg jogsértő poszt van lementve, a tisztességtelen piaci magatartásért is jelentést tesz a Gazdasági Versenyhivatalnál.

És ezeket olvastad már?