SZTÁRDZSÚSZ

A pénz nem volt akadály: Majkáék az első ajánlatra igent mondtak

Újabb titkok derültek ki Majka és Dundika esküvőjéről. Ezúttal a lagzi helyszínének igazgatója fecsegett ki ezt-azt.
címkék:
  • Szerző: szbd

Mint a is beszámolt róla, Majka és Hajni augusztus végén házasodtak össze, a háromnapos lagzit pedig a szekszárdi Bodri Pincészetben tartották. Pár héttel az esküvő után a teol.hu-nak meséltek az esemény szervezői.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Peti két évvel ezelőtt volt először nálunk a testvérével, amikor Szekszárdon jártak és beugrottak hozzánk egy ebédre” – mondta Pölöte Norbert. „Megkérdeztem tőle, hogyan jutottak el hozzánk, mire azt válaszolta: Szekszárdot említve minden barátja ezt a helyet ajánlotta” – kezdett a lagzi történetébe a Bodri Pincészet vendéglátó igazgatója, aki azt is elárulta, a zenésznek már elsőre annyira megtetszett a hely, hogy azonnal jelezte, itt szeretné tartani az esküvőjét.

„Nagyon gyorsan döntött. Körbevezettem az étteremben, a pincénkben és a végén konkrétan kalkulációt kért egy háromnapos rendezvényre. Kérésére rögtön kinyomtattam, a kezébe adtam az árajánlatot és a következő reggel már hívott is, hogy Hajnival megbeszélték: itt szeretnék összekötni az életüket” – mesélte Pölöte Norbert.

Mint kiderült, az esküvő további szervezését Hajni, a menyasszony és barátnője, Betti, valamint Ádám, vagyis Majka menedzsere, a Bodri Pincészet részéről pedig Barabás Erika értékesítési vezető helyettes vette át. Az egyeztetések egészen az utolsó napokig folytak telefonon és személyesen is.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?