SZTÁRDZSÚSZ

Komoly betegség döntötte le a lábáról Majkát: „Életemben nem fájt így a torkom”

A rapper csaknem egy hete küzd komoly tünetekkel, orvoshoz fordult, aki garatgyulladást diagnosztizált nála.
  • Szerző: Ripost

Bár már múlt héten vasárnap sem volt teljesen jól Majka, semmi jelét nem mutatta a Sztárban sztár leszek! élő showjában, hogy egészségügyi problémái lennének.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rapper láza magasra szökött, állapota annyit romlott, hogy orvosi segítséget kellett kérnie.

Majka nagyon nincs jól (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

„Múlt hét szombat óta küzdök valami vírussal. Akkor felment a lázam 38,5-re, de hétfőre már úgy éreztem, kutya bajom sincs. Aztán jött a feketeleves! Kedden reggel úgy keltem, mintha tizenkét szakmunkás flexelné a torkomat, ami estére rosszabb lett, szerda reggelre pedig elviselhetetlen. Túl vagyok egy-két hangszálgyulladáson, de ki merem jelenteni, hogy életemben nem fájt így a torkom. Reggel már enni is csak egy adag flector por elfogyasztása után tudtam. Nem volt kérdés, délután doktorhoz kellett mennem” – írta közösségi oldalán Majoros Péter.

A Bors telefonon érdeklődött a rapper állapota felől, de nem kívánt nyilatkozni, hangjából ítélve tényleg nincs jól.

Múlt hét vasárnap Tóth Gabi is betegen csinálta végig a Sztárban sztár leszek! harmadik élő show-ját, kérdés, hogy Majkának sikerült-e annyit gyógyulnia, hogy végig tudja ülni a több órás műsort.

Túl van néhány komoly betegségen, de még sosem fájt annyira a rapper torka, mint most
(Fotó: Instagram)

Sokan azzal támadták le a rappert, hogy a koronavírus miatt betegedett le. Majka szokásához híven nem tartotta magában véleményét.

„Garatgyulladásom van. Erre nem jó az oltás. Körömgombára sem, és a biztonsági övet a kocsiban tessék becsatolni, mert az ellen sem véd, ha szemből nekünk jön valaki” – mondta viccesen Majka, akinek ezúton is jobbulást kívánunk.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?