SZTÁRDZSÚSZ

Már tervezik a harmadik babát Laky Zsuzsiék

Nagyot változott a 2003-as Európa szépe élete, amióta együtt van férjével, Dietz Gusztávval.
  • Szerző: Ripost

A gyönyörű modell és az egykori ketrecharcos 2008-ban ismerkedett meg, két évvel később örök hűséget esküdtek egymásnak. Sokan féltették a fiatal lányt a kemény sportot űző párjától, de szerelmük kiállta a próbát, azóta két kislányuk született.

Csupa móka és kacagás a Dietz család élete. Amikor otthonukban meglátogattuk őket, éppen hatalmas párnacsatát vívtak egymással. Laky Zsuzsi a %RIPOST%-nak elmondta, megvívták saját csatájukat, mindketten erős egyéniségek, de hamar összecsiszolódtak. Persze néha ők is szoktak vitatkozni, de ki nem?

„Amióta megszületett az első kislányunk, Luca, aki már hatéves, teljes összhangban vagyunk” – mesélte Zsuzsi, miközben Guszti éppen mesét olvas a lányoknak. – "A gyereknevelésben is egyetértünk, de be kell vallanom, én vagyok a szigorúbb, szerelemem az engedékenyebb, sőt a türelmesebb is. A reggeli induláskor, mikor a lányok nem akarnak felkelni, vagy húzzák az időt, néha erélyesebben szólok rájuk, ilyenkor lelkiismeret-furdalásom van.”

A 2011-ben született Luca örökölte édesanyja nőiségét. Már most is kiválasztja magának a ruháit, ebbe nem enged beleszólást. De szívesen kipróbálja anyukája rúzsait is, amiből persze húga, a hároméves Lujza sem marad ki.

„Lizát egyszer elvittem magammal egy divatbemutatóra, amikor hazamentünk, saját kollekciót tervezett. A hajammal is szeret foglalkozni, gyakran ő fonja be nekem, hogy, mint mondja, még szebb legyek” – nevetett a modell. - „Amikor csak tehetjük, visszük magunkkal a csajokat, ezt úgy hívjuk, bandázunk. Most már kérdezik is, mikor bandázunk újra?”

Zsuzsi és Guszti családjában is sok gyerek volt, ők is erre vágynak. De most még a férj egykori kicsi legénylakásában élnek. Amíg nem költöznek el, addig várnak az újabb gyermekáldással.

„Szerencsére sikerült vennünk egy kertes házat Gödön, van még vele munka, tavaszra, nyárra tervezzük a költözést. De akkor már lehet, úton lesz a harmadik baba.”

És ezeket olvastad már?