SZTÁRDZSÚSZ

Maradj Otthon! fesztivál: így telnek Király Viktor napjai az önkéntes karanténban – videó!

A népszerű énekes is csatlakozott a kezdeményezéshez, miszerint mindenki, aki teheti, maradjon otthon, még akkor is, ha nehezen bírja.
  • Szerző: ripost

Majka kihívására Király Viktor is csatlakozott Maradj Otthon! fesztiválhoz, aminek egyik programja, hogy minden este hét órakor egy ismert magyar előadó beszél arról, hogyan tölti az idejét a koronavírus-járvány miatti önkéntes karanténban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Viktor elárulta a közönségnek, hogy ő és a várandós felesége, Anita is nehezen bírják a bezártságot, ám a saját- és mások egészsége érdekében nem mennek el otthonról.

„Szerintem mindketten nehezen bírjuk” – árulta el egy rajongója kérdésére a énekes, aki a felesége véleményét is kikérte.

Fotó: Profimedia / Profimedia

Anita éppen vacsorafőzés közben kapcsolódott be a beszélgetésbe.

„Egyébként sem vagyok itthon ülős típus. Nehezen bírom” – fogalmazott a várandós kismama.

Az énekes tiszteletét fejezte ki azok iránt, akik a munkájukból kifolyólag nem tehetik meg, hogy otthonról dolgozzanak. Kiemelte, mennyire fontos az, hogy mindenki, aki teheti, maradjon otthon, hiszen csak így van esély arra, hogy mihamarabb túlessünk a nehezén.

Azt is elmondta, hogy a szülei jól vannak, nagyon vigyáznak magukra. Kiderült az is, hogyan élte meg Viktor azt, miszerint apa lesz. Anita telefonon értesítette őt, mert nem tartózkodott a fővárosban, az énekes pedig úgy érezte, éppen eljött az ideje az apaságnak.

Viktor később saját készítésű dalokkal szórakoztatta a nézőket, és bár mindez online történt, fergeteges hangulat alakult ki a hozzászólások alapján.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-29-ig tart, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

És ezeket olvastad már?