SZTÁRDZSÚSZ

Másfél évig tartott csak a házasság – elvált Szunai Linda

Magazinok címlapjaira kívánkozó, hét határra szóló esküvőt tartott 2020-ban az ország egyik legszebb lánya, aki egy befolyásos médiaszakemberrel kötötte össze az életét. Házasságuk azonban hamar véget ért.
  • Szerző: Ripost

Szunai Linda nevét 2011-ben ismerte meg az ország, ekkor nyerte meg a különleges szépségű hölgy a rangos Miss Hungary címet. Érdekes adalék, hogy a verseny egyik zsűritagja volt az a médiaszakember, akibe Linda évekkel később beleszeretett. Péter és a szépségkirálynő 2020 nyarán mondták ki végül a boldogító igent.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szerelmesek hatalmas lagzit tartottak, az ott készült képek bejárták a közösségi oldalakat. A boldogságuk – ma már tudjuk – sajnos nem tartott sokáig, idén októberben Linda egy szomorú Instagram-posztban tudatta a követőivel, hogy Péterrel többé nem alkotnak egy párt.

A 2011-es Miss Hungary győztese most egyedül él, de azt mondja, nem magányos (Fotó: Instagram)

„Nem titok, hogy egyedülálló vagyok, a válásunk okairól azonban nem szeretnék beszélni” – szögezte le a Borsnak a szépségkirálynő, majd így folytatta.

Hétköznapi életet élek, igyekszem tartalmassá tenni a napjaimat. Van egy szuper kis lakásom, azt szépítgetem, és van egy élettársam is, a 7 éves korában örökbe fogadott, fajtáját tekintve meghatározhatatlan kategóriába sorolandó kutyám, aki a Fura névre hallgat” – mondta a szépség nevetve, majd hozzátette: jelenleg nem is vágyik új szerelemre.

Linda azt mondja, egyelőre nem hiányzik az életéből a szerelem (Fotó: Bors)

Szunai Lindának polgári állása van, kereskedelmi rádióknak dolgozik, irodai munkát végez napi nyolc órában.

„Most úgy érzem, nem hiányzik semmi az életemből. Ha szabad vagyok, a barátnőimmel programozunk, és mellette most egy kicsit a munkába temetkezem. Így gyógyítom a lelkem” – zárta mondandóját.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?