SZTÁRDZSÚSZ

Megcsörrent a Viszkis nejének telefonja, durva, amit mondtak neki

Úgy tûnik, vannak, akik a múltbéli ténykedések miatt még mindig átkozzák Ambrus Attila nevét.
  • Szerző: Doris

Párbajra hívta Ambrus Attilát egy bosszúszomjas asszony, aki a Viszkis néven elhíresült rabló feleségénél jelentkezett be, méghozzá telefonon - számol be róla a Bors.

Terve szerint természetesen nem ő, hanem a fia küzdött volna meg a pénzintézetek egykori rémével.

Ambrusnak csak annyi lett volna a dolga, hogy bátor férfi módjára megválasztja a fegyvernemet, és megjelenik a kijelölt helyszínen, ám neki esze ágában sem volt rábólintani a dologra. Már csak azért sem, mivel ha még egyszer súlyos bűncselekményt követ el, tárgyalás nélkül, azonnal életfogytiglani börtönt kap.

"Elárulta a hölgy, hogy az egyik rablásnál fegyvert fogtam rá, és letérdeltettem. Úgy tűnik, bosszút forralt, és ezt az érzést azóta is dédelgeti, sőt az eltelt évek alatt a fiát is felbőszítette ellenem"

- mondta a Viszkis a a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmeg­előzési Osztálya által szervezett miskolci előadásán.

Nem ez az egyetlen hasonló sztori a jó útra tért bűnöző életében, hiszen korábbi tetteivel nem egy embert haragított magára.

"Nyáron a visegrádi palotajátékokon árultam, ahol egy nő odajött hozzám és azt mondta: imádkozik azért, hogy a po­kolba kerüljek. Kiderült, hogy ő volt az, aki egy békásmegyeri rablásnál nem akarta kikapcsolni a helyiség riasztóját, és miután összevitatkoztunk, belöktem egy szekrénybe. Nagyon sajnálom, amit vele tettem, és neki soha nem fogom tudni bizonyítani, hogy megváltoztam"

- mesélte

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?