SZTÁRDZSÚSZ

Megdöbbentő kijelentést tett Básti Juli

Básti Juli legyőzte fóbiáját, a szerep kedvéért hosszú percekig egy koporsóba feküdt.
  • Szerző:

A héten mutatták be a mozikban a Coming out és a Poligamy rendezőjének, Orosz Dénesnek új romantikus vígjátékát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás

A SEVELED bár vígjáték, mégis vannak benne olyan jelenetek, amitől futkos a hideg az ember hátán. Ilyen például, amikor Básti Juli, holtan fekszik egy koporsóban. A színésznő minden félelmét leküzdötte a moziban, túl esett egy szívműtéten, befeküdt egy fakoporsóba mégis boldogan végződött a történet.

„Nagyon nagy öröm volt, amikor megkaptam a forgatókönyvet. Ez a karakter csemege egy színésznek. A halál küszöbéről fölfejlődik egy igazi boldog élethez. Ennél nagyobb ívet nem is lehet bejárni. Nekem ez egy csodálatos feladat volt, élveztem minden egyes pillanatát” – áradozott a színművésznő, aki nem gondolta volna, hogy épp egy vígjáték forgatásán válik valóra a rettegett rémálma. Nyomasztó pillanatokat kellett átélnie, amikor megtudta, koporsóba kell feküdnie egy jelenet kedvéért.

„Vacilláltam egy darabig, hiszen ez egy borzasztó dolog. Szerencsére kaptam segítséget. Egy nagyon vékony szivacsot raktak bele, hogy ne érezzem azt, hogy egy kőkemény koporsóban fekszem. Mondjuk én hamvasztást kérek magamnak, ha odajutok, ezáltal bízom benne, hogy először és utoljára feküdtem koporsóban. Az elmúlás nagyon kellemetlen dolog, nehezen tudja elfogadni az ember, de ha menni kell, az a legfontosabb, hogy gyorsan legyen vége” – jelentette ki Básti Juli, aki igyekezett elvonatkoztatni, de a fadobozban hosszú perceken keresztül képtelen volt nyugton maradni.

Ha még több részletet szeretnél megtudni a nyomasztó esetről, olvasd el a .

És ezeket olvastad már?