SZTÁRDZSÚSZ

Gyász: édesapja talált rá a tragikusan fiatalon meghalt énekesnőre

Nem kellett volna meghalnia, ha orvosai komolyan veszik a fájdalmait. Egy egyszerű kezeléssel megmenthették volna az életét.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédia miatt kellett életét vesztenie a 28 éves Emma Panasnak. A koronavírus-járvány miatt orvosai kétszer is elhalasztották a kivizsgálását, ami életmentő lett volna a számára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendkívül tehetséges énekesnő holttestére édesapja talált rá London déli-keleti részén lévő házában. Szülője azért kereste fel, mert napok óta nem tudták felvenni vele a kapcsolatot.

Az énekes-dalszerző Pyra művésznéven lett ismert, és a Paper Crows együttes frontembere volt. Szervezetében a halottkém jelentése szerint halálos dózisban találtak fájdalomcsillapítót. Emma endometriozisban szenvedett, ami a méhnyálkahártya kóros elhelyezkedése a méh üregén kívül. Ha időben felismerik, akkor eredményesen kezelhető.

A vizsgálatok során felmerült, hogy kábítószert fogyaszthatott, de ezt az orvosszakértő kizárta. A halálát az a nagy dózisú kodeint és morfiumot tartalmazó gyógyszer okozta, amit a fájdalmaira javasoltak neki. Emmának tavaly februárban írták fel az ópiát fájdalomcsillapítót, amit azóta is rendszeresen szedett – írja a Daily Mail.

„Rendkívül tehetséges, gyönyörű, életerős ember volt. Állandóan megnevettetett másokat, emellett pedig végtelenül kedves volt. Családunk mozgatórúgója volt. Nem hisszük el, hogy már nincs többé. Reméljük, ugyanolyan csodálatos emlékekkel távozott, mint ahogyan mi emlékezünk rá” – nyilatkozta a gyászoló család.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?