SZTÁRDZSÚSZ

Meghan Markle nagyon aggódik, nem fejlődik rendesen a kisfia

Az egykori színésznő szerint az egyéves Archie-nak mindenképp segítségre van szüksége.
  • Szerző: Doris

Bár sokan azt hihetnék, Meghan Markle és Harry herceg gyerekének lenni maga a megtestesült álom, a kis Archie élete mégsem olyan könnyű, mint amilyennek tűnik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Az egyéves kisfiú ugyanis alig találkozik vele egykorú gyerekekkel, ezért Meghanon úrrá lett az aggodalom: attól tart, hogy Archie szociális készségei nem fejlődnek megfelelően, így a későbbiekben komoly problémája lehet a beilleszkedéssel és az érvényesülésselírja a Daily Mail.

„Meghan nagyon szeretne csatlakozni egy baba-mama klubhoz, ahol Archie találkozhatna vele egykorú kiskölykökkel. De persze azt is tudja, hogy ez lehetetlen, és nem a koronavírus miatt! Mivel mindenki ismeri, inkább lemond az efféle lehetőségekről. Közben viszont aggódik, hiszen Archie egyre elszigeteltebb. Sürgősen barátokra lenne szüksége, akikkel játszva fejleszthetné a képességeit” – árulta el egy neve elhallgatását kérő barát.

A háromtagú család jelenleg egy hollywoodi luxusvillában tölti a napjait, a koronavírus miatt Meghan is csak a Zoom nevű alkalmazáson keresztül kommunikál a külvilággal.

Fotó: Northfoto

Bár ez is jobb, mint a semmi, vitathatatlan, hogy egy egyéves kisfiúnak ennél több kell, hogy később ne legyen hátrányban.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?