SZTÁRDZSÚSZ

Megható: Fülöp herceget is megidézi György herceg cuki szülinapi portréja

Csütörtökön nyolcéves lett a hármas számú brit trónörökös, akiről szokás szerint az anyukája készítette el a legfrissebb ünnepi fotót.
  • Szerző: The_M

A foci-Eb döntőjét követően az online trollok valamiért megtalálták maguknak a meccset a helyszínen végigszurkoló György herceget, és durva, néhol már gusztustalan kommenteket írtak róla. Ezért Vilmos és Katalin úgy döntöttek, hogy a gyerekeiket mostantól az eddiginél is kevesebbszer teszik ki nyilvános szereplésnek. Így sokan úgy gondolták, hogy György mai születésnapján megszakad egy tradíció, és nem kapunk friss ünnepi portrét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azonban nem így történt, és a vidáman mosolygó nyolcéves nagyfiát idén is megörökítette a hobbifotós Katalin hercegné, ahogy minden évben teszi a gyerekeivel. A friss fotón egy különleges részlet is megfigyelhető, a hármas számú brit trónörökös ugyanis Landrover Defender motorházán ül. Ez az autótípus volt Fülöp herceg kedvence, még a koporsóját is egy általa tervezett, átalakított Defenderrel vitték.

György – és testvérei – szívéhez nagyon közel állt a 99 évesen elhunyt edinburgh-i herceg. Ahogy az Vilmos herceg búcsúposztjából kiderült, Fülöp nagyon jó dédnagypapa (is) volt, rendszeresen lovaskocsival „rabolta el” a cambridge-i gyerekeket, és kalandokat szervezett nekik. Vagyis érthető a megható gesztus, ami György portréján helyt kapott.

Katalin a szülinapi portré elkészítése mellett egy másik hagyománnyal sem szakított. A hercegné korábban a kedvenc főzős tévéműsora vendégeként elárulta, hogy a gyerekeinek mindig maga süti a szülinapi tortát, de annyira lassú és pepecselős, hogy mindig éjfél után végez. Ez valószínűleg most is így történt, ugyanis György új fotóját éjfél körül posztolta a család hivatalos oldalaira.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?