SZTÁRDZSÚSZ

Meghökkentő dolog derült ki Bálint gazdáról!

Egész konkrétan az, hogy ő az ország egyik legnépszerûbb embere. A Facebookon igazi celeb nagyágyúkat utasított maga mögé rajongógyûjtésben.
  • Szerző: The_M

Nemcsak a húszéveseké a világ, és ez Bálint György esetében ismét beigazolódott. Mindenki Bálint gazdája ugyanis 96 évesen is az élmezőnyben a Facebookon szereplő  magyar hírességek között.  347 ezer lájkjával olyan nagyágyúkat utasít maga mögé, mint Liptai Claudia, Majka, Vujity Tvrtko, Szabó Zsófi, Dobó Kata, Hosszú Katinka vagy éppen Berki Krisztián.

A számok egyértelműen  jelzik, hogy a médiakertész mind a mai napig elképesztő tiszteletnek örvend, és változatlanul igény mutatkozik  tudására. Mindezt anélkül, hogy naponta szelfizne, partikra járna vagy  a tévében szerepelne.

Mindez  azért is meglepő, mert a mai világban állítólag ritkán számít a tudás.

Bálint gazdát csak olyan nevek előzik meg a hazai mezőnyben, mint Schobert Norbert és Rubint Réka. Az ő lájkszámaik, rajongótáboruk egyelőre utolérhetetlen.

A fitneszházaspárt Kasza Tibi követi, aki gyakorlatilag már nem is privát emberként vagy hírességként van jelen a Facebookon, inkább egy szórakoztató blogot üzemeltet. Ügyesen összevadászva a virtuális tér legfelkapottabb mémjeit, videót és történeteit.

Meg kell említenünk Lévai Adriennt is, aki lassan 3 millió lájknál tart. De ő nemzetközi szinten ismert playmate, rengeteg külföldi rajongóval. Úgy tűnik, a hatalmas kerek idomoknál soha nem lesz kedveltebb téma az internet világában.

És ezeket olvastad már?