SZTÁRDZSÚSZ

Megkínozta a koronavírus Osvárt Andit: részletesen elmondta, mit élt át

A Dancing with the Stars sztárjának, Osvárt Andinak két élő show-ról kellett távol maradnia, mert megfertőződött a koronavírussal. Ám mindez már a múlté, a világhírű színésznő a Ripost-nak mesélte el, mennyire boldog, hogy a hétvégén újra a táncparkettre léphet.
  • Szerző: BDF

Osvárt Andi megkönnyebbülve számolt be róla, hogy felgyógyult a koronavírusból, és nagy örömére kiszabadult a kötelező karanténból is. Már javában próbál a Dancing with the Stars ötödik élő show-jára. Azt mondja, bár picit még gyenge, izgatottan várja, hogy élesben is a táncparkettre lépjen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Első nap csak másfél órát próbáltunk, de kedden már délelőtt és délután is gyakoroltunk. Úgy érzem, így fokozatosan tudok visszaállni” - kezdte boldogan a -nak Andi. „Picit legyengültem, hiszen egy nagyon intenzívből egy nagyon passzív időszakba csaptam át. De szerencsére klasszikus táncot kaptunk, ami nem ugrálós, így nem kell a lelkemet kilehelnem” – tette hozzá viccesen a színésznő. „Most egyébként egy nagyon kellemes fáradtság van rajtam a próbák után. Azt hiszem, tényleg egyenesbe jöttem végre. Remélem, most már minden jól fog alakulni„ – folytatta Andi, aki kitért a karanténban töltött időszakra is. Azt mondta, lelkileg nehéz volt megélnie a történteket.

„Ez a bizonytalanság, hogy nem tudod, eluralkodik-e rajtad a vírus, meddig tart, pont te leszel-e az, akin kifog a vírus, vagy-e elég erős ahhoz, hogy legyőzd, napról napra cikázott a fejemben. Folyamatosan figyeltem magam, hogy van-e valami tünetem. Az ember hajlamos arra, hogy felnagyítson mindenféle apróságot, hogy itt fáj, ott fáj. Ebbe a hibába sajnos én is beleestem” – mondta el a -nak Andi, aki hozzátette, eleinte tünetmentes volt, ám a karantén felénél nyomást érzett a mellkasában, ami nagyon megijesztette.

Fotó: Instagram

„Az ötödik napon éreztem mellkasi fájdalmat. Hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy a szívem vagy a tüdőm fáj. Két napon keresztül égetett és nyomott belül. Akkor kezdtem el igazán aggódni, hogy mi van, ha elkezd szaporodni bennem a vírus, és nem tudtam leküzdeni? Aztán hál' Istennek, elmúlt” – folytatta a világhírű színésznő, aki már eldöntötte, a jövő héten teljes kivizsgálásnak veti alá magát.

„Biztosan elmegyek egy belgyógyászati kivizsgálásra és mellkasröntgenre valószínűleg a jövő héten. Szeretnék megbizonyosodni róla, hogy minden rendben van, és nincs szövődményem” – tette még hozzá Andi.

Sokat pihent a karanténban

Osvárt Andi lapunknak arról is mesélt, mivel foglalta el magát a váratlan kényszerszünet alatt.

„Leginkább pihentem. Úgy éreztem, ha így akarta a sors, energiát gyűjtök. Filmeket néztem, olvastam, főzőcskéztem. Utolértem magam picit a dolgaimmal. Felhívtam embereket, akikkel rég beszéltem.”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?