SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő kijelentést tett az RTL-es sztár megcsalt felesége!

Még ki sem mondták hivatalosan a válást, ám a színész ennek ellenére már az újranősülést fontolgatja. Az elhagyott feleség szokatlanul reagált a hírre.
  • Szerző: MMB.

Szőke Zoltán már öt éve él külön feleségétől, a válópert azonban még csak idén áprilisban adták be. A színész szerint gyerekeik miatt vártak ennyit, most viszont már szeretné minél hamarabb elintézni a hivatalos papírokat. Nem csoda, Zolinak ugyanis komoly tervei vannak új szerelmével – írta meg a Story magazin.

Amikor eljön az ideje, belefér az életünkbe még egy esküvő is.

Nem bántam meg, hogy a szívemre hallgattam, senkivel sem cserélnék" – jelentette ki az RTL Klub sztárja, akinek neje is elfogadta a mostani helyzetet, sőt meglepő módon a színész újranősülése ellen sincsen kifogása.

A férjem akarta a válást, nyilvánvaló okból. Mindenkinek jár a boldogság, így Zolinak is. Még akkor is, ha mások számára fáj, és áldozatokkal jár.

Túléltük az elmúlt éveket, és új életet tudtunk kezdeni. Ma már tényleg őszintén mondom: csupa jót, és sok boldogságot kívánok neki az új életéhez" – nyilatkozta a megcsalt feleség, majd hozzátette, közös megegyezéssel, vitatkozás nélkül folyik a procedúra.

A válás kulturált módon, a gyerekek érdekeit maximálisan szem előtt tartva zajlik éppen.

Az édesanyjukkal próbálunk úgy rendezni mindent, hogy az nekik a legjobb legyen. Mindent korrektül kívánunk rögzíteni. A gyerekeink most már értékelik, hogy nem volt civódás, és mindenben a legapróbb részletekig meg tudunk egyezni" – árulta el a Barátok közt szereplője, akinek a válása minden bizonnyal zuglói otthonuk értékesítése miatt húzódik el ennyire.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?