SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő titkot árult el az Operettszínház sztárja

Hiába rohanósak a hétköznapjai, hiába érzi magát néha holtfáradtnak, így is hihetetlen erő és empátia árad belőle.
  • Szerző: Doris

Janza Katáról régóta beszélik, hogy különleges energiákkal rendelkezik. Hiába rohanósak a hétköznapjai, hiába érzi magát néha holtfáradtnak, így is hihetetlen erő és empátia árad belőle. Valószínűleg ezt érzik meg fiatalabb kollégái is, akik folyamatosan hozzá fordulnak tanácsért. Legyen szó szakmai, színházat érintő kérdésekről, vagy éppen magánéleti gondokról.

„Nem túlzás, én vagyok az Operettszínház tyúkanyója! Minden fiatalabb kollégám tőlem kér segítséget, nekem pedig jólesik, hogy a szárnyam alá vehetem őket. Többen is mondták már, hogy különleges energiáim vannak, amikor nagyon fáradt vagyok, akkor is nagyon tudok lelkesedni és odafigyelni másokra. Gyakorlatilag pszichológusként is működöm a színházban" – mondta a %RIPOST%-nak Kata, akivel legújabb darabja olvasópróbájának szünetében beszélgettünk.

A színésznő Nettie Flowert alakítja a Carousel című musicalben, ami Molnár Ferenc klasszikus színdarabja, a Liliom alapján készült, és Kata legnagyobb örömére Jordán Tamás is szerepet kapott benne. A nagyszabású musicalt április végén mutatja be az Operettszínház.

Azt, hogy Kata mit gondol Jordán Tamásról, valamint, hogy milyen érzés egy színpadon állni kedvesével, Pesák Ádámmal, megtudhatod a napilap csütörtöki számából. Keresd az úságárusoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mákos guba egyszerűen
És ezeket olvastad már?