SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő vallomás: Ezért alszik idegenek kanapéján az RTL szexi sztárja!

Sokan azt hihetnénk, hogy folyamatos pénzszórás az élete, pedig a színésznő minden helyzetben a spóroláson töri a fejét.
  • Szerző: MMB.

Nagy Alexa igazi világutazóként él a köztudatban, hiszen Facebook-oldalára folyamatosan külföldi kalandjairól posztol fotókat. Rajongói eddig csak találgatni tudtak, vajon miből fizeti ezt a rengeteg utazást, éppen ezért Alexa most elárulta a meglepő igazságot. Nem gazdag pasija és nem is apukája támogatja őt anyagilag - írta meg a Best magazin.

Apukám sajnos már nincs velünk, bár élne, és tudná fizetni az útjaimat. Ha a párom fizetné, inkább drága hotelek tetőteraszán koktélozó, medencés fotókat tennék fel a Facebookra.

"És el kell mondanom, mint a többség, én sem keresek milliókat havonta" - jelentette ki az RTL Klub jó csaja, aki visszafogott életmódjának köszönheti, hogy hat országba eljutott fél év alatt.

Egy aputól örökölt, több mint tíz- éves autóval járok, és egy kis panellakásban lakom a külvárosban, amit én magam újítottam fel.

"Nem járok vásárolni hetente, a drága ékszerek helyett beérem az egyszerűbb kiegészítőkkel. Mindez nem panasz, imádom az életemet, de nem érdekelnek a külsőségek" - magyarázta Alexa, aki utazási során sem költ százezreket drága hotelekre és éttermekre.

Nem hotelben lakom, hanem beköltözöm valakihez, egy idegen kanapéján alszom.

"A vendéglátó visz erre-arra, aztán ha Budapestre jön, ő alszik nálam. Persze ehhez kell nyelvtudás, meg egy nyitott, barátkozó személyiség is - árulta el a Barátok közt szexi színésznője, majd hozzátette, neki nem a luxus, sokkal inkább az élmény számít.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?