SZTÁRDZSÚSZ

Megrázó részletek Horváth Éva betegségéről: „Két napig üvöltöttem a fájdalomtól”

A modellt egy rejtélyes betegség támadta meg, amitől az egyik fülére teljesen megsüketült. Éva kétségek között vergődik, hisz nem szeretné, hogy újszülött kisfia elkapná tőle.
  • Szerző: Ripost

Rejtélyes betegség kínozza Horváth Évát, ami miatt az egyik fülére teljesen megsüketült. Gyógyszert azonban nem szed, mivel még szoptatja az alig egy hónapos kisfiát. Többek között éppen ezért nagyon félti második gyermekét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyönyörű édesanya a Borsnak mesélte el, mi történt a családjával.

Éva tart attól, hogy gyógyszert szedjen, hiszen kisebbik fiát, Alexet még szoptatja (Fotó: Bors)

„Eddig se hallottam valami tökéletesen. Finoman fogalmazva eléggé süket is voltam. Most azonban a jobb fülemre egyáltalán nem hallok semmit. Valami ráhúzódott úgy, hogy gyakorlatilag két nappal ezelőtt üvöltöttem a fájdalomtól. Mondtam, hogy ha valaki hozzáér, azonnal megverem” – kezdte Horváth Éva, aki természetesen rögvest orvosi segítséget kért.

„Rögtön felkerestem az orvosom, valószínűleg Kristóf, a nagyobbik fiam kaphatott el valamit az óvodában, most ő is itthon van, mert csúnyán köhög. Antibiotikumot írtak fel nekem, se fülcseppet, sem egyéb mást… A gyógyszertől azonban őszintén tartok, hiszen szoptatok és attól félek, hogy rosszat tesz a picinek. Még sosem kellett antibiotikumot szednem, most sem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet. Persze ki fogom váltani, de még nem döntöttem, hogy beszedem-e” – mondta a Borsnak Éva, aki nem is maga, inkább az újszülött kisfia miatt aggódik.

Fotó: Bors

„Egy dolog fontos, oké, hogy velem most ez van a torkommal meg a fülemmel, de a kicsi ne kapja el, mert akkor nem is tudom, hogy mi lesz. Bízom a legjobbakban” – tette hozzá Éva.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?