SZTÁRDZSÚSZ

Megrendítő dolgot jelentett be a híradós: rákkal küzd

Az ismert híradós közösségi oldalán jelentette be, hogy rákos lett.
  • Szerző: Ripost

A szlovák származású Aneta Parišková évek óta a TV JOJ híradójának a műsorvezetője. A televízió nézői azonnal megkedvelték professzionalizmusa, elhivatottsága és az emberekhez való hozzáállása miatt.

A 46 éves híradós kedden este jelentette be saját Instagram-oldalán, hogy az orvosok rákot diagnosztizáltak nála. Bejegyzéséből az is kiderült, hogy az Országos Onkológiai Intézetben megkezdte a kemoterápiás kezelést – írja a Parameter.

„Köszönettel tartozom az orvosoknak, nővéreknek és a klinika mentőseinek a professzionális és emberséges hozzáállásért, valamint a remek ellátásért. Köszönöm mindeni támogatását” – írta Parišková a kórházban készült képéhez.

V NOÚ som prvou chemoterapiou začala svoj dlhý a náročný boj s rakovinou. Lekárom, sestrám a sanitárkam z kliniky onkohematológie ďakujem za profesionálny a ľudský prístup a perfektnú starostlivosť. Všetkým dobrým a prajným ľuďom ďakujem za modlitby a podporu❤️😘 #anetapariskova #moderatorka #tvjoj #rakovina #nou #onkohematologia #cancer #fightforlife

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?