SZTÁRDZSÚSZ

Megszenved a szépségért: fájdalmas műtéten esett át a magyar sztár

Negyedszerre feküdt kés alá a napokban Molnár Anikó! Az egykori valóságshow-szereplő ismét a mellét szabatta át.
  • Szerző: ripost

Ismét plasztikáztatta a mellét Molnár Anikó! Mint kiderült, nemcsak lelki, hanem komoly orvosi diagnózisok eredményeképp döntött a fogyás mellett. Inzulinrezisztenciája miatt még egy különleges injekciós kezelésnek is alá vetette magát, hogy eltüntesse a felesleges kilókat. Ráadásul porckorongsérve miatt folyamatos fájdalmakkal küzdött, amire túlsúlya sem volt éppen jó hatással.

Igaz, Anikó most mérhetetlenül boldog, hogy tíz évnyi kemény harca a kilókkal sikerrel lezárult. Sőt tudta, hogy nagy súlyvesztesége  hátrányokkal is jár. A bőre megváltozott, keble megereszkedett és legnagyobb bánatára elvesztette a régi formáját. Ezért ismét komoly elhatározásra jutott. Bár komoly beavatkozásra készült, mégsem görcsölt miatta, mondhatni rutinos már az ilyesfajta operációkat illetően.

"Olyan dekoltázsom lesz, hogy öröm lesz nézni. Egy picit sem félek, még csak nem is izgulok, mert tudom, hogy maximális biztonságban leszek. A végeredmény pedig számomra nem is kérdés, hogy hibátlan lesz" - írta közvetlenül az operáció előtt Anikó, aki csütörtökön átesett a műtéten.

Amellett, hogy felvarrták a mellét, implantátumot is cseréltek. Az operáció négy órán keresztül tartott. A biztonság kedvéért pedig hat hétig kell majd sportmelltartót viselnie. Mint kiderült, varratszedésre sem kell majd visszamennie, hiszen felszívódó cérnával varrták össze a sebet.

A további részleteket elolvashatod és a műtét utáni képet megnézheted Anikóról a %% napilap hétfői számában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?