SZTÁRDZSÚSZ

Megszólalt a barát Balázs Fecó állapotáról

A Ripost úgy értesült, hogy a legendás énekes már szombat óta kórházban van.
  • Szerző: BDF

Mélyaltatásban tartják Balázs Fecót, akinek az állapota stabil – számolt be lapunknak csütörtök délután Várkonyi Attila, a zenész jó barátja. A Korál legendás zenészéről szerda este kaptuk az ijesztő hírt, miszerint elkapta a koronavírust, és súlyos állapotban fekszik az egyik hazai kórház intenzív osztályán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Ripost úgy értesült, Fecó már szombaton kórházba került, ám akkor a helyzethez képest még jól volt, telefonon beszélt barátjával, Várkonyi Attilával.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Most mélyaltatásban tartják az orvosok, lélegeztetőgépen van. A hétvégén, szombaton került kórházba, még beszéltem is vele aznap, de csak annyit mondott, hogy elkapta a koronavírust, pozitív lett a tesztje. Utána már a felesége hívott fel, hogy romlott az állapota” – mondta a -nak Dj Dominique, aki hozzátette, megállás nélkül csörög a mobilja, mindenki a Kossuth-díjas énekes állapotáról érdeklődik, ami érthető, tekintve, hogy életkora és korábbi szívműtétei miatt Fecó a veszélyeztetett kategóriába tartozik.

A legendás énekes most óriási harcot vív a vírussal. Mindenki aggódik érte, gyógyulásért egy emberként szorít az egész ország!

„Mindenki hív, és tényleg nagy az aggodalom. Megállás nélkül csörög a telefonom. Jó érzés, hogy ennyien gondolnak rá, szorítsunk érte” – tette hozzá.

És ezeket olvastad már?