SZTÁRDZSÚSZ

Megszólalt a sztárfodrász fia: Részleteket árult el Várkonyi Andi és Zsidró szakításáról

Egészen mostanáig egyik fél sem nyilatkozott bővebben. Most azonban Zsidró Tamás fia, Dominik megtörte a csendet.
  • Szerző: BDF

Zsidró Tamás és 22 éves fia között nincsenek titkok. Dominik tud édesapja nőügyeiről, azonban Várkonyi Andreával csupán egy alkalommal találkoztak.

„Boldognak láttam, amikor együtt voltak, de ez a szakítást követően sem változott meg. Jól érzi magát, nem szomorkodik, egyébként sem az a típus, akire jellemző lenne a negatív hangulat. Kiegyensúlyozott ember, nincs szüksége egy párkapcsolathoz arra, hogy boldog legyen„ – mondta el a Best magazinnak édesapjáról Dominik, aki azt is hozzátette, hogy természetesen apja is vágyik egy stabil kapcsolatra, de nem minden áron.

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

”Miután anyuval elváltak, azt vettem észre, hogy óvatosabb. Már nem dobna el mindent egy szerelemért, ugyanakkor nagyon figyelmes és odaadó. Úriemberként bánik a hölgyekkel, gyakran virágcsokorral lepi meg a kedvesét, és vacsorát főz. Szereti a szép nőket” – folytatta Dominik, aki azt is elmondta, hogy a szelíd, talpraesett nők édesapja gyengéi.

”Egy hozzá hasonló habitusú, makacs és büszke nővel hosszú távon nem tud együtt élni, két dudás nem fér meg egy csárdában” – fogalmazott kissé áthallásosan Zsidró fia, aki alighanem úgy véli, emiatt mehetett tönkre apja és Andi párkapcsolata.

 

 

És ezeket olvastad már?