SZTÁRDZSÚSZ

Megszólalt Boros Lajos, ezt mondta a koronavírusról

Boros Lajos nem tagadja, aggodalommal teltek az elmúlt napjai. Két unokája nemrég esett át a kötelező koronavírus-teszten, ő pedig félelemmel a szívében várta az eredményt. Szerencsére kiderült, hogy mindkét teszt negatív lett.
  • Szerző: Doris

Bár Boros Lajos most már teljesen jól van a szívműtéte után, a családjában veszélyeztetettnek számít az életkora, és korábbi egészségügyi problémái miatt. A műsorvezető éppen ezért minden előírást szigorúan betart, a -on keresztül pedig embertársait is erre kéri!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Ez a koronavírus egy globális katasztrófa, most nem szabad megjátszani a vagányt, hiszen még mindig nem tudjuk, mivel is állunk szemben. Minden előírást nagyon szigorúan be kell tartani. A két unokámnak kötelező a teszt az iskolában, néhány napja kaptuk meg az eredményt. Szerencsére negatív, ezért egy kicsit most fellélegeztem, de még mindig nem vagyok teljesen nyugodt a járványhelyzettel kapcsolatban” – kezdte a -nak Boros, akinek több előadása is lett volna a Dumaszínházban, de csak egyet tudtak megtartani, a többit szétcincálta a vírus.

 

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ellenállhatatlan tiramisu receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?