SZTÁRDZSÚSZ

Megszólalt egy barát: Ez történt valójában Curtisszel a hétvégén

Curtis nem jelent meg vasárnap este a Sztárban Sztárban. A csatorna hiába kereste, semmire nem reagált a rapper.
  • Szerző: angie

A nézők megbocsájtották a rapper korábbi kábítószeres botlását bizalmat szavaztak neki, ám vasárnap este ismét csalódniuk kellett hiszen Curtis nélkül kezdődött el a Sztárban Sztár élő show-ja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Till Attila élőadásban jelentette be, hogy hiába keresik, nem érik el a rappert, aki már a próbán sem jelent meg. A műsorvezető kamerán keresztül üzent neki, hogy a fellépése pillanatáig abban reménykedtek, hogy Curtis végül befut. Sokak csalódására azonban, nem így történt.

A megtudta: esély sem volt arra, hogy aznap este Curtis színpadra álljon ugyanis, a pletykák szerint, már csütörtök este elindult lefelé a lejtőn, majd halottak napján végleg padlóra került. Úgy tudni, az adás napján még Majka is megpróbálta utolérni őt.

Curtis az elmúlt hetekben megható pillanatokat szerzett a Sztárban Sztár színpadán, ahol épp egy hete Zorán egyik dalával emlékezett meg elhunyt édesapjáról. Szem nem maradt szárazon, mindenki elérzékenyült, a stúdióban, a zsűritagok is könnyeiket hullatták a produkció hallatán. A varázs egészen múlt vasárnapig tartott, mindenki kíváncsian várta a következő alakítását, azonban erre már nem került sor. Curtis eltűnt!

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

A rapper egyik közeli barátja lapunknak elmondta, Attila nagyon nincs jól, lelkileg teljesen összeomlott, amit élvezetekkel próbált enyhíteni az elmúlt napokban.

„Már csütörtökön elkezdett inni, majd Horváth Charlie 73. születésnapját ünnepelték, ahol szintén nem fogta vissza magát. Egy lány is volt vele, jól elszórakoztatták egymást, de mindenki tudta, hogy ennek nem lesz jó vége. Nyilván nem tett jót neki az sem, hogy halottak napján apukája miatt előtörtek belőle az érzések, de összességében nem csodálom, hogy nem tudott bemenni a tévébe” – tudtuk meg a férfitól, aki félti Curtist és úgy véli, a rapper ismét pengeélen táncol.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nincsen fentebb!!!

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

A barát szavait, Attila Instagram-oldalán látható fotók is alátámasztják, hiszen a múlt csütörtökön Horváth Boldival indította a bulit. Kezükben egy üveg rum volt nem sokkal azelőtt, hogy elindultak volna Horváth Charlie születésnapi koncertjére… Másnap Curtis Charlie-val egy közös fotót osztott meg, a kezükben egy üveg 4,5 literes viszki volt. Úgy tudjuk, Curtis pénteken és szombaton is folytatta a bulizást, akkor azonban már egy hölgy társaságában a lakásán… A rajongóit megosztja a történtek. Míg egyesek felháborodtak Curtis viselkedésén és úgy vélik, hogy talán ismét a tiltott szerekhez nyúlt, mások együtt éreznek vele az édesapja 16 évvel ezelőtti halála miatt. A legtöbben azonban abban egyetértenek: Curtisnek legalább telefonon szólnia kellett volna a műsor készítőinek, hogy ne várják hiába…

Curtis: magamban játszom le ezeket a harcokat

Curtis a Tények Plusznak adott exkluzív interjújában arról beszélt, hogy egyszerűen képtelen volt szórakoztatni, mert lelkileg padlóra került. Mint mondta, nehéz volt számára ez az év, hiszen szétváltak a feleségével, így már nem volt senki, aki támogassa őt halottak napján. Úgy fogalmazott: az összes ünnep nehéz számára, mert nem dolgozta fel az édesapja elvesztését. Az interjúban kiemelte, mindez persze nem indok arra, hogy miért nem jelezte a stábnak a távolmaradását. „Nekem ezek a hétvégék nagyon nehezen telnek, amióta nincsen édesapám, ráadásul most még pluszba a családom sincs velem. Nem tudtam volna szórakoztatni a népet, úgy éreztem, hogy jobb lesz, hogyha távol maradok. Nyilvánvalóan szólhattam volna azért itt egy, két embernek de sajnos én ilyen vagyok évek óta, hogy inkább magamban lejátszom ezeket a harcokat.” – mondta, majd megköszönte a szavazóinak, hogy eddig is támogatták és megígérte: a vasárnapi döntőben – immáron kiesett versenyzőként – visszatér.--

 

Fotó: hot!

Krisztike levette róla a kezét

Lapunk megkereste a rapper exét, Krisztikét, hogy megkérdezzük mit tud a gyermeke apjáról. „Ne engem hívogassanak, nem tudok róla semmit, nem élünk már együtt, nincs hozzá már semmi közöm!” – jelentette ki Krisztike határozottan, majd bontotta a vonalat.

 

És ezeket olvastad már?