SZTÁRDZSÚSZ

Megtudtuk: marketingesként dolgozik a népszerű magyar énekes

A koronavírus-járvány mindenkit megvisel, ez alól a hírességek sem kivételek. Kocsis Tibor a majd egyéves kényszerpihenő alatt állt munkába.
  • Szerző: ripost

Alapjaiban véve változtatta meg Kocsis Tibor életét a koronavírus. A világjárvány miatt az énekes már közel egy éve elvesztette a munkáját, miután nem állhat színpadra, nem szórakoztathatja imádott közönségét. Ezzel együtt került veszélybe a megélhetése is, de Tibor időben felmérte a helyzetet, és hamar munkába állt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Azt gondolom, hogy a vendéglátásban dolgozók, a rendezvényszervezők, vagy mi, előadóművészek, nagyon megérezzük a világjárvány negatív hatását” - kezdte a -nak Tibor.

Fotó: Ripost

„Lényegében tavaly március óta munka nélkül maradtunk, és mielőtt megkapnám, hogy dolgozhatnék úgy, mint minden „rendes ember”, tisztáznám, hogy dolgozom, és nem ülök otthon ölbe tett kézzel, nem várok a sült galambra vagy a támogatásra. Manapság nagyon kevesen engedhetik meg maguknak, hogy bevétel nélkül maradjanak. Nyilván én sem akarom az összes tartalékomat felélni” – szögezte le a népszerű énekes, aki arra is kitért, mivel foglalkozik az utóbbi hónapokban.

„Jelenleg részmunkaidőben dolgozom egy cégnél marketingesként. Ez nekem keresetkiegészítésként tökéletes. Az, hogy megmarad-e a jövőben is, azt egyelőre nem tudom. De nagyon jól érzem magam, és élvezem is az új munkát. Az igazság azonban az, hogy én a színpadon vagyok otthon. A szórakoztatás az életem. Iszonyúan hiányzik már, hogy találkozhassak a közönségemmel” – fogalmazott az énekes, aki nagyon bízik abban, hogy a koronavírus elleni vakcina segítségével hamarosan ismét minden visszatér a régi kerékvágásba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?