SZTÁRDZSÚSZ

Megtudtuk: Új mellimplantátumokat kapott Zimány Linda

Ki kellett cserélni Zimány Linda mellimplantátumát – tudta meg a Ripost. A csinos ügyvédjelölt tizennégy év után feküdt újra kés alá, mert eljött a szilikon implantátumok kihordási ideje.
  • Szerző: BDF

Bár még mindig tökéletesek voltak az implantátumok Zimány Linda mellében, kérésére, szakorvosával egyeztetve néhány nappal ezelőtt mégis újra kés alá feküdt. A csinos ügyvédjelölt tizennégy évvel ezelőtt műtette meg először a melleit, így most már esedékessé vált a szilikonok cseréje.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Az első mellműtétem egy nagyon sokszor átrágott, gondosan megfontol döntés volt az életemben, és soha nem is bántam meg. Dr. Krasznai Zsoltnak köszönhetően annyira szép és természetes lett, tökéletesen a testem része volt. Nyilvánvalóan már akkoriban is megbeszéltük, hogy az implantátumot tíz év elteltével „illik” kicserélni. Nos, most érkezett el az ideje. November 11-én, szerdán műtöttek meg. Elégedett vagyok az eredménnyel, ezúttal is természetes hatása lett” – mondta el a -nak Linda, aki tudta, hogy jó kezekben van, így ideges egyáltalán nem volt, csak egy picit izgult a beavatkozás miatt. Lindának összesen két napot kellett a klinikán töltenie, de mivel nem volt panasza, a megfigyelés után hazaengedték.

Zimány Linda a műtét előtti percekben.

„A műtét után egy éjszakát kellett a klinikán töltenem. Már itthon gyógyulgatok és várom az eheti kontrollt” – folytatta Linda, aki hozzátette, az operáció alatt és az utána lévő 48 órában kompressziós harisnyát kellett hordania, ezen kívül pedig fájdalomcsillapítót és antibiotikumot is szed. A modell elmesélte, hogy az első pár nap nehéz volt számára a műtétet követően, de napról napra jobban érzi magát, és természetesen szigorúan betartja az orvosi utasításokat.

Lapunk megkereste a modell plasztikai sebészét is, aki készségesen válaszolt a beavatkozással kapcsolatos kérdéseinkre. Dr. Krasznai Zsolt elmondta, hogy Linda esetében több szempontból is szükséges volt a műtét.

Az operációt végző orvos: dr. Krasznai Zsolt

„Általában az implantátumokat gyártó cégek tíz-tizenöt év közötti hordási időt javasolnak az implantátum csere elvégzéshez. Így Linda esetében a csere esedékes volt. Miután Linda fogyott is, az implantátum csere és méret változtatás egyszerre elvégezhető volt” – magyarázta az ismert orvos, aki lapunknak elmondta, hogy a beavatkozás körülbelül egy órás volt, és komplikációmentesen zajlott le. Most Lindának nincs más dolga, minthogy pihenjen, ugyanis egyik kedvenc időtöltésétől, a sportolástól is még öt hétig, a teljes felépülésig eltiltották.

Lelkileg felkészült a műtétre

Zimány Linda már az első mellműtétét követően felkészült arra, hogy kés alá kell majd feküdnie.

„Aki egyszer a mellműtét mellett dönt, tisztában van vele, hogy nem egy örökre szóló dolog és foglalkozni kell vele. Lelkileg az ember szerintem erre már az első műtétkor felkészül a jövőre nézve” – mondta el Linda.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?