SZTÁRDZSÚSZ

Megvan a dátum: ekkor házasodik össze a magyar sztárpár

Az Ázsia Expressz 2. nyertes párosa egy bensőséges ceremónia keretében köti össze hivatalosan is az életét.
  • Szerző: Ripost

Közeledik a nagy nap! Horváth Gréta és szerelme, Meggyes Dávid februárban mondják ki a boldogító igeneket. Bár már nincs sok idő addig, a sztárpár mégsem kért fel esküvőszervezőt, ugyanis a család és a barátok segítenek nekik abban, hogy minden tökéletes legyen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Anyukám csinálja a csokromat, a fejdíszemet és Dávid zsebdíszét is. A két legjobb barátnőm vállalta a díszítést, és egy nagyon jó barátunk kis olasz vendéglőjében tartjuk majd meg a bulit. A sminkemet és hajamat a mentorom és barátnőm csinálja majd, akivel közös üzletbe is vágtunk nemrég” – árulta el a Blikknek Gréta, aki a menyasszonyi ruhájáról is mesélt.

Amikor adásba került az eljegyzésünk a műsorban, volt egy beregszászi fiatal tervezőlány, aki azt mondta az anyukájának, hogy ő szeretné nekem megcsinálni az esküvői ruhámat. Megkeresni azonban nem mert, ám megtette ezt az anyukája. Kiderült, hogy Nagy Dominika teljesen olyan lány, mint én, és álmaim ruháját álmodta meg nekem” – árulta el a menyasszony, aki egy igazán egyedi megoldást is belecsempészett a ruhába.

„Még megvan a nagymamám esküvői ruhája, az én ruhám háta az abból származó csipkéből lesz” – árulta el Gréta, aki csupán alig több mint harminc vendéget hívott meg a nagy napra.

 

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?