SZTÁRDZSÚSZ

A mentők is kiérkeztek: Autóbalesetet szenvedett Megyeri Csilla – Fotó

Megyeri Csilla a baleset után még percekig remegett, egy pillanat alatt történt az egész.
  • Szerző: Angie

Megyeri Csilla egy forgatásról ment haza, amikor autójával sávot akart váltani, de a mögötte haladó autós nem vette észre, hogy indexel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megyeri Csilla autóbalesetet szenvedett
Fotó: Markovics Gábor

Egy pillanat alatt történt meg a baleset, ami után a rendőrség és a mentők is kivonultak a helyszínre. Csilla autója csúnyán összetört, de a -nak elmondta, ő is megsérült az ütközésben.

„Felrepedt a szám belül és a karomat is beütöttem, már kezd lilulni, de leginkább csak megijedtem. Még a baleset után órákkal később is remegtem. Az Egér úton mentem haza, indexeltem, de a mögöttem lévő autós nem vette észre és szó szerint belém szállt” – mondta a modell, aki a baleset részleteit is megosztotta.

Megyeri Csilla baleset

Csilla autója csúnyán összetört
Fotó: Megyeri Csilla / Instagaram

„Az autóm rendszere azonnal érzékelte az ütközést, így hívta a rendőrséget is. A másik autó női utasa fejfájásra panaszkodott, a mentők kórházba szállították. ” – mesélte Csilla, akinek csúnyán összetört az autója, de egy jó ideig még biztosan nem fizet a biztosító.

Megyeri Csilla

A modell könnyebb sérüléseket szenvedett
Fotó: Megyeri Csilla / Instagaram

„ A sofőr elismerte a hibáját, de mivel kijött a rendőrség, így kivizsgálják a balesetet körülményeit. Addig a betétlapot nem tudjuk felhasználni, a vizsgálat végéig a biztosító sem fizet. Az autóm hátulja összetört, de legalább haza tudta menni vele, nem úgy a másik sofőr, akinek autómentőt kellett hívni” – árulta el Megyeri Csilla, aki mindenkit arra kér, nagyon figyeljen oda vezetésközben, ne nyomogassa a telefont, az úti célt még indulás előtt állítsák be, mert egy szempillantás alatt megtörténik a baj, aminek aztán tragédia lehet a vége.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?