SZTÁRDZSÚSZ

Meseszép: Így díszítette fel az otthonát a TV2 műsorvezetője

A Több mint TestŐr műsorvezetője kitett magáért. Csodaszép az egész otthona!
  • Szerző: BDF

Vámos Erika minden évben karácsonykor utazik el külföldre a jól megérdemelt szabadságára, ám idén a koronavírus-járvány közbeszólt. A TV2 műsorvezetője tíz év után újra otthonában tölti az ünnepeket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Nem szoktam karácsonykor itthon lenni, általában elutazom Ázsiába vagy Indiába és január közepén jövök csak haza. Az ünnepi hangulat is kimaradt az életemből, hiszen kint nem ünneplik. Karácsonyfám is legutoljára 2010-ben volt” – kezdte a -nak Erika, aki már hetekkel ezelőtt feldíszítette az egész házat és az udvart is.

Fotó: Facebook

„November elején elkezdtük, tudtam, hogy időbe telik majd, amíg mindent feldíszítünk. Már áll a feldíszített karácsonyfa és a ház fényárban úszik. Kértem egy kis segítséget is, egy ács rakta fel az égősort az ereszdeszkára. Az ablakra felraktuk a fényfüzéreket. Van mézeskalácsházikó, és három adventi koszorút csináltattam. A kertet világító rénszarvassal, világító szánnal díszítettem és világító csillagokkal szórtam tele. Igazi mesevilággá változtattam a házat. A szomszédok már viccesen megjegyezték, hogy minket már a Marsról is lehet látni” – mesélte a műsorvezető, aki hozzátette, hogy nem a hagyományos karácsonyi menü náluk az asztalra.

Fotó: Facebook

„Kölessel és tofuval csinál töltött káposztát Laci anyukája, a párommal pedig nagy lábos zöldséglevest készítünk. Sütemény nem lesz, nem vagyunk édesszájúak„ - zárta a beszélgetést Erika.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?