SZTÁRDZSÚSZ

Mi lesz itt? Alekosz keményen beleszállt Dzsudzsák Balázsba

És egyébként Lionel Messibe is, bár az argentin klasszis erről vélhetően nem fog tudomást szerezni.
  • Szerző: Doris

A különös teóriáiról, nem mindennapi eszmefuttatásairól elhíresült Alekosz nehezen tudja feldolgozni, hogy egyes férfiak népszerűbbek nála a nők körében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A magánytól szenvedő egykori valóságshow-hős most épp két profi focistára, Lionel Messire és Dzsudzák Balázsra akadt ki, és azt fontolgatja, hogy levelet ír az UFA-nak (talán az UEFA-ról lehet inkább szó).

„Holnap, levelet írok az UFA-nak. Lionel Messit emeljék ki a labdarúgásból! Nincs szükség az ilyen elemekre. Nem is értem, a tinilányok miért is vannak oda érte. Hisz, csak egy futballista! Nem több. Fölveszi a havi milliókat, aztán még egy Barbershopba se képes elmenni az. Intelligens férfi, borotválkozva van. Komolyan nemértem, a tinilányok mit esznek rajta?! Hisz, csak egy futballista?! Nem több”

- kezdte a panaszáradatot a görög szingli, majd áttért Dzsudzsákra.

„Azt sem igazán értettem, hogy a múltkor a Bobban miért Dzsudzsák Balázshoz mentek oda a lányok, amikor én is a helyiségben voltam. Nem is ért a nőkhöz! Gólt rúgni, meg még sosem láttam”

- méltatlankodott Alekosz, aki legutóbb egy női börtönben akart szexelni, de közölték vele, hogy erre sajnos nincs lehetőség.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?