SZTÁRDZSÚSZ

Micsoda hír: Érkezik a legkisebb Berki

Az izomceleb felesége, Berki Mazsi osztotta meg az örömteli hírt a kíváncsi rajongóival a házaspár saját YouTube-csatornáján.
  • Szerző: BDF

Napokon belül újabb tündéri kutyával bővül a Berki-házaspár családja – árulta el Berki Krisztián felesége, Mazsi a YouTube-csatornájukra feltöltött egyik videóban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A két francia bulldog, Berki Jack és Berki Milka mellé hamarosan érkezik egy harmadik francia bulldog fajtájú kutya, ám egyelőre a házaspár a nevét még titokban tartja a nagyközönség előtt.

„Hamarosan érkezik még egy Berki, de neki még nem áruljuk el a nevét” – súgta meg Mazsi.

Krisztián viszont már mutatott egy fotót a szőrös kis kedvencről az Instagram-oldalán. Bejegyzéséből pedig hamar kiderül, hogy nemcsak az izomceleb és felesége, hanem Krisztián kislánya, Nati is nagyon várja már, hogy hazavigyék az ebet.

Ahogyan Nati szokta mondani: “apucus mindig a kiskutya van a fejemben.... csak rá tudok gondolni” @thuglifekennel Nézem ezt a kis fütyköst de én eddig teljesen biztos voltam benne, hogy kutyusunk lesz és nem kis 🐰 nyuszink..... tényleg biztos voltam benne.... eddig.... 🤣 na de mindegy már csak 3-at kell aludni és élőben eldöl, hogy a répát 🥕 vagy a @quebeck.eu termékeit választja majd.... #thug_bruce #thuglifekennel #bluefrenchie #lilac #platinum #tan #merle #isabella #NTC #MKSZ #OTK #EDP #daily_frenchie #frenchie_world #frenchietalk #luxury #aberkiline

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?