SZTÁRDZSÚSZ

Mindenét elvitték: a belvárosban rabolták ki a magyar műsorvezetőt

A humorista nem régóta hord magánál pénztárcát, amibe mindenét beletette. Erre most ráfázott, mert nem csak a pénze, de az iratai is eltûntek.
  • Szerző: Ripost

Nem végződik túlságosan jól az év Hajós András számára.

A humorista csak egy üdítőre tért be egy belvárosi presszóba, ám nem kellett volna, mert a kis kalandja rengeteg pénzébe, ötvenezer forintjába került.

"Fodrászhoz mentem, de mivel ott még várni kellett, átléptem a közeli presszóba egy üdítőre. Elképzelhető, hogy a zsebes itt már figyelt, de azt sem lehet kizárni, hogy a pulton hagytam a brifkót fizetés után. Életszerűtlennek tűnhet, de még nem szoktam össze a tárcámmal, az üzletben pedig nincs térfigyelő, ezért a rejtélyre csak úgy derülhet fény, ha a tolvajt elkapják. Illetve úgy sem, mert nyilván azt fogja mondani, a pulton találta" - mondta el a Blikknek Hajós, akit a rendőrök jó hírekkel biztattak.

"A járdán keresgéltem, majd a kukákba is benéztem. Közben megláttam két rendőrt az ünnepi vásárban. Hívtak járőrt, akik hamar ott voltak, és elsőként a presszó mellékhelyiségébe mentek. Jó nyom volt, mert a női vécé padlóján ott hevert a hitelkártyám. Ezen nincs Pay Pass-funkció, de addigra minden bankkártyámat letiltottam. A presszóban nincs kamera, de a környéken több is van, és a személyim is be lett riasztva. A rendőrök szerint eredményes lehet a nyomozás" - fogalmazott bizakodva a műsorvezető.

És ezeket olvastad már?