SZTÁRDZSÚSZ

Mindenkit arra kérnek a sztárok: Maradjon otthon húsvétkor!

Életük talán legnehezebb és legrendhagyóbb húsvétja lesz az idei. Az ismert emberek számára is különös lesz az idei év, hiszen a hagyományokkal ellentétben nem tölthetik az ünnepet azokkal, akiket szeretnek. Mégis arra kérik rajongóikat: tegyenek hasonlóképpen!

Rubint Réka – Hagyományosan ünnepelnek

A fitneszedző és családja az elmúlt éveket az Alakreform-táborokban töltötték, ezért számukra ez a húsvét más lesz, mint az eddigiek. Réka azonban nem bánkódik, igyekszik kihozni a jelenlegi helyzetből a legtöbbet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„A gyerekekkel barkát díszítettünk, és elővettük a húsvét dekorációkat, hogy kicsinosítsuk a nappalit. Úgy gondolom, minden szituációban meg kell találnunk a jót, mi is így teszünk. Most szűk körben ünnepelünk, ezzel is óvjuk a hozzátartozóink egészségét” – árulta el a -nak Réka, aki mindenkit arra kér, maradjon otthon.

„Talán ránk nem annyira veszélyes ez a vírus, de figyelnünk kell a szeretteinkre. Norbival nagy fájdalmunk, hogy nem ünnepelhetünk az édesanyáinkkal, de a biztonságuk érdekében most ezt kell tennünk” – fogalmazott Réka.

Csuti és Kulcsár Edina: Csak a telkükre mennek

Csuti és felesége, Kulcsár Edina maradéktalanul betartják a biztonsági intézkedéseket. Csuti egyébként sem hagyná a várandós feleségének, hogy veszélyeztesse magát, de Edina egyébként is vigyáz magára.

Fotó: Markovics Gábor

„Az idei húsvét több szempontból is rendhagyó lesz mindenki számunkra, hiszen ez az első ünnep, ahol nem találkozhatunk majd a szüleinkkel, nagyszüleinkkel. Hármasban, vagyis három és felesben ünnepelünk majd az épülő házunk kertjében, ahova előző este kimegyek és eldugok tojásokat Medinek, amiket majd másnap megkereshet. Egyszerre várjuk az ünnepet, és szomorúak is vagyunk, hiszen hetek óta nem ölelhettük, nem puszilhattuk meg a szeretteinket. Sajnos, nem mindenki veszi komolyan, hogy aki teheti maradjon otthon, pedig jó lenne megérteni, hogy minél fegyelmezettebbek vagyunk annál hamarabb túl leszünk ezen az időszakon! Itt is szeretném megköszönni mindenkinek, aki dolgozik és munkájával segíti, hogy könnyebben átvészeljük, ezt a mindenki számára nehéz időszakot”-mondta el -nak Csuti.

Nyertes Zsuzsa: Szüleinek főz

A népszerű színésznő számára rendkívül nehéz az idei ünnep: nagy és összetartó családban él, az ünnepeket mindig együtt tölti a szeretteivel.

Fotó: MTI

„Hiányozni fog, hogy idén húsvétkor nem láthatom, ahogy a húgom kisgyermekei tojásokat keresnek a kertben, és egyáltalán az egész nagy ünneplés elmarad. A szüleimet elképesztően féltem. Eddig is naponta kétszer beszéltünk telefonon, de a jelenlegi helyzetben legszívesebben még többször hívnám őket, mégsem teszem. Nem akarom megrémíteni őket, mindenesetre nagyon vigyázunk rájuk, helyettük vásárolunk. Hamarosan elkészítem a kaszinótojást és a sonkát, amit majd az ajtajuk elé teszek, hogy kaphassanak a finom falatokból, idén kivételesen érintkezésmentesen” – árulta el a -nak Zsuzsa, akinek legnagyobb öröme, hogy lányuk, Zsuzsó azért velük tölti majd az ünnepet.

Hajas László: A családdal marad

A mesterfodrász és családja úgy döntöttek, nem kockáztatnak: hetek óta betartják a szükséges intézkedéseket, ezen időszak alól pedig a húsvét sem kivétel.

Hajas László
Fotó: Sulyok László

„A feleségemmel és a gyermekeimmel úgy határoztunk, hogy az idei ünnepet a négy fal között töltjük. Remélem, mások is hasonlóképpen tesznek majd, és így mihamarabb megakadályozhatóvá válik a vírus terjedése” – fogalmazott a -nak Hajas László.

Nagy Feró: Együtt ünnepel a családdal

A népszerű zenész úgy döntött, hogy az óvintézkedések teljes betartása mellett húsvétkor együtt ünnepel a családjával. Bár egy fedél alatt lesznek, szigorúan tartják egymástól a két méteres távolságot.

Fotó: Sulyok László

„Mi most kivételt teszünk és összejön a család. Viszont tartani fogjuk egymástól a két méteres távolságot, nem megyünk egymás közelébe. Az unokáim biztosan nem fogják majd érteni, hogy a nagypapa miért nem veszi őket kézbe, de valahogy hozzá kell szoknunk ehhez az új világhoz” – kezdte a -nak Feró, aki már napokkal korábban elkezdett készülni az ünnepre. Nem csak a húsvéti menü hozzávalóiról gondoskodott időben, de a megfelelő italról is.

„A húsvéti finomságok mellett készülök pálinkával is. Nálunk ez a vakcina a vírus ellen. Egy kis immunerősítő mindig jó a háznál” – viccelődött a Beatrice frontembere, aki bár a családja közelében tölti az ünnepet, mégis arra kéri az embereket, hogy maradjanak otthon, hiszen csak így előzhetjük meg a koronavírus-járvány terjedését.

És ezeket olvastad már?