SZTÁRDZSÚSZ

Mindent átírt a vírushelyzet, így ünnepelt Gönczi Gábor

Gönczi Gábor kisfia, Áron a hétvégén ünnepelte negyedik születésnapját. Bár a Tények híradósa eredetileg egy hagyományos zsúrt szervezett volna a házban, a koronavírus miatt alternatív megoldásra volt szükség! Végül a kertben gyűltek össze, a szabadtéri buli pedig minden várakozást felülmúlt!
  • Szerző: Doris

Bár szombaton sokan délig alszanak, Gönczi Gábor a kakasokkal kelt. Már hatkor talpon volt, a kert felé vette az irányt, hogy begyújtson abba a búbos kemencébe, amit még a nyáron épített. Feleségével, Ildivel ugyanis úgy döntött, hogy a koronavírus miatt szabadtéren ünneplik meg kisfiúk, Áron negyedik születésnapját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Gönczi Gábor

Jól beöltöztek, hogy vidáman, malacsülttel várják a hét vendéget!

Fotó: Gönczi Gábor

„Összesen tízen voltunk, minden előírást betartottunk, de így is fantasztikus volt a buli, sőt! Sokkal jobb, mint képzeltük! Gyújtottunk egy óriási tábortüzet, a gyerekek körülülték, szalonnát és pillecukrot sütöttek, a búbos kemencében közben készült a malacsült. Áron és a többiek önfeledten szaladgáltak a kertben, nagyokat énekeltünk. Hétkor véget is ért a buli, nyolcra mindenki otthon volt, kilencre rendet is tettünk. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fogjuk érezni magunkat kint” – áradozott a tévés, aki komolyan elgondolkodott azon, hogy ha maradnak a mostanihoz hasonló szigorítások, akkor szilveszterkor is csap egy kerti partit, természetesen a szabályok betartásával.

Fotó: Gönczi Gábor

Gönczi azt is elárulta, hogy Áron málnatortát kapott, a kisfiú pedig teljes Mancs őrjárat lázban ég. Egyszerűen imádja a 2013-ban indult animációs sorozatot, még a maszkja is Mancs őrjáratos. A TV2 híradósa természetesen nagyon örül, hogy a járványhelyzet ellenére is felejthetetlen bulit tudott szervezni a kisfiának, akivel igyekszik felnőtt ember módjára beszélgetni a koronavírusról, természetesen anélkül, hogy megijesztené Áront.

Áron igazi kis csodagyerek

Az már másfél évvel ezelelőtt egyértelművé vált, hogy Áron örökölte szüleitől a zene szeretetét és bizony akkor sem szeppen meg, ha ki kell állnia a közönség elé. A kisfiú már a dobbal is remekül bánik, és nem lenne meglepő, ha évekkel később egy zenekar frontembereként tűnne fel.

 

És ezeket olvastad már?