SZTÁRDZSÚSZ

Mindent vett a kamera: botrány, amit az ötgyermekes sztáranyuka művelt

A drogokról énekelt és rengeteget ivott egy lánybúcsún, ahol a barátai helyett inkább idegen férfiakkal táncolt.
  • Szerző: Ripost

Az ötgyermekes sztáranyuka, Katie Price egy lánybúcsú alatt rappelte magából kikelve, hogy „imádom a kokót” egy mallorcai bárban, ahol a társasága két férfi volt, akiket ott ismert meg. A Jordanként is ismert modellt egyébként egy zacskó kokainnal is lefotózták a helyszínen.

A Daily Mail úgy tudja, hogy a 40 éves Price a vad partiról csak másnap délelőtt 10-kor távozott jóval fiatalabb párjával, Alex Addersonnal. A 25 éves férfival egyébként szintén egy átbulizott nap után jött össze, miután szakított előző párjával, Kris Boysonnal.

A durva buliról még augusztus végén készültek a felvételek, amelyeken a sztár rappel, illetve egy félmeztelen férfival táncol. A két idegen férfi, Lewis és Patrick egyébként korábban hazamentek, mint Price, hogy lezuhanyozzanak és drogozzanak. A sztár azonban még táncolni akart.

A csőddel küzdő modell egyébként a barátaival ment Mallorcára egy lánybúcsúra, de inkább a két új ismerősével pezsgőzött és ivott röviditalokat. A helyszíni beszámolók szerint ő is fogyasztott drogokat, mielőtt elkezdett rappelni, de nem engedte, hogy azt kamerázzák.

 

És ezeket olvastad már?