SZTÁRDZSÚSZ

Mitől lóg a ruha Stohl Andráson? Csont és bőr a sztárszínész!

A rendkívül elfoglalt szí­nészt a Ri­post egyik ol­va­sója kapta len­cse­végre az Operánál. Nem vitás, Buci szál­ká­sabb, mint va­laha! Vajon mi áll a látványos változás hátterében?

Meglepő fotókat készített Stohl Andrásról a %% szemfüles olvasója a nagysikerű Billy Elliot musical vasárnap esti előadása után. Bár Bucinak soha nem voltak súlyproblémái, meglepett olvasónk szerint még soha nem volt ennyire vékony!

"Nagyon örültünk, hogy láthattuk a művész urat, ám aggasztóan soványnak tűnt! Bár nagyon elegánsan volt felöltözve, látszott, hogy lóg rajta a ruha!"

A négygyermekes színész egy fekete nadrágban és egy kék ingben lépett ki az Opera művészbejáróján, ám még így is észrevehető, hogy mennyire vékony és szálkás.

Buci már júniusban is nyilatkozott fogyásáról a %RIPOST%-nak. Akkor még gőzerővel készült a premierjére, és mindent megtett, hogy formába hozza magát a táncos szerepre. Bár konditerembe nem volt ideje járni, otthon keményen edzett és ez bizony meg is látszott a testén!

Az új fotókon viszont még vékonyabbnak tűnik, mint két hónappal ezelőtt, ezért újra megkérdeztük, mi állhat a változás hátterében.

Rengeteget dolgozom, minden bizonnyal ez lehet az oka

- árulta el Stohl, akinek mostanában hivatása teszi ki az életét.

Rendszeresen játszik a Madách Színházban, valamint az Átriumban és nemrég fejezte be az RTL Klubon ősszel induló Válótársak második évadának forgatását.

 

 

És ezeket olvastad már?