SZTÁRDZSÚSZ

Mocskos csalók áldozata lett a gyászoló Kis Grófo, ez már kegyeletsértés

Mégis hogy juthat ekkora aljasság valakinek az eszébe?
címkék:
  • Szerző: Doris

Kis Grófo nem hitt a szemének, amikor sorra nagyobb pénzösszegről szóló üzeneteket kezdett el kapni, akár ismeretlenektől is. Ezek az illetők mind arról faggatták a Bulibárót, hogy a szóban forgó 500 ezer forintot Grófo milyen úton-módon juttatja el nekik.

Mocskos csalók áldozata lett a gyászoló Kis Grófo, ez már kegyeletsértés

Csalók verik át Kis Grófo rajongóit (Fotó: Szabolcs László / Ripost7)

Az énekes rádöbbent: aljas csalás áldozata lett, amibe tavaly decemberben elhunyt édesapját is belekeverték!

„Elég sokan írtátok nekem, hogy csalók élnek vissza a nevemmel illetve édesapámat nem tisztelve közös képünk által próbálják az embereket megtéveszteni és becsapni! Erre csak annyit mondok , hogy szégyelljék el magukat ezek az emberek! Ne feledjék, Isten mindent lát és mindent hall! Kérlek benneteket, jelentsétek ti is őket, és senki ne dőljön be a csalóknak” – írta Kis Grófo a Facebookon, jogos felháborodással, a megkeresésére pedig a részleteket is elárulta.

„A bejegyzés úgy szólt, mintha én szeretett édesapám emlékére osztogatnék félmillió forintot készpénzben az első 240 hozzászólónak, akik odaírják a poszthoz, hogy Ámen! Természetesen ilyesmiről szó sincs, aljas, kegyeletsértő dolognak tartom. Szerencsére már eltűnt a bejegyzés, de hosszútávon sajnos úgy érzem, hogy tehetetlenek vagyunk a csalókkal szemben. Már több zenésztársam is áldozatául esett ennek a pofátlan átverésnek, szomorú, milyen sokan bedőlnek nekik, mindenkit arra kérek, legyen körültekintő, ne dőljön be nekik” – mondta indulatosan a -nak az énekes.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?