SZTÁRDZSÚSZ

Molnár Anikó megbocsátott Havas Henriknek

Az elsősorban a valóságshow-kból ismert Molnár Anikót alaposan megbántotta a Tanár Úr.
  • Szerző: P.J

Havas Henrik az elmúlt hetekben nyilvános ámokfutást végzett a közösségi profilján, ahol bejegyzéseiben olyan közszereplőket bírált élesen, mint Kelemen Anna, Vajna Timi vagy épp Stohl András. Anikó azonban a kezdeti harag helyett a megbocsátás mellett döntött.

"Rettenetesen felbosszantott" – kezdte Molnár Anikó a %%-nak – "De ez szerintem természetes. Nagyon igazságtalan dolgokat írt Henrik, amiket hátbatámadásnak éltem meg. Viszont azt tapasztaltam, hogy a ,háborúzással' járó stressz és negatív vibrációk szépen lassan az életem egyéb területeire is kihatottak."

Anikó ugyanis hisz az ezotériában és az energiák áramlásának befolyásában. Emiatt döntött úgy, hogy a saját testi és lelki békéje érdekében inkább felülkerekedik az egész konfliktuson, és míg korábban egy esetleges peren is gondolkodott, mostanra teljesen lenyugodott.

"Rosszindulatú emberek mindig is voltak, és lesznek is, ha rászolgálok a kritikára, ha nem. Rájöttem, hogy hiába engem bántanak, valójában a saját harcukat vívják magukkal. Én minden rosszmájúnak, köztük Havasnak is megbocsájtottam. Ezek a gonosz lépések úgyis megbosszulják saját magukat, ahhoz én már nem kellek" – zárta rövidre Anikó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?