SZTÁRDZSÚSZ

Most érkezett: Meg kell műteni a Hooligans gitárosát 

Sokáig injekciókkal próbálták enyhíteni a fájdalmát, de ma már az sem segít.
  • Szerző: angie

Nemrég elmaradt egy Hooligans koncert. Az együttes tagjai, Tóth Tibor vállproblémájára hivatkoztak, aki a -nak elmondta, nem egy egyszerű húzódásról van szó, sokkal nagyobb a baj.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Borzasztóan fáj a vállam, de ha ez nem lenne elég, a kézfejemben ínhüvely-gyulladásom van. Az ujjaim a duplájára dagadtak, be kéne gipszeltetni, de úgy tűnik, azt megúsztam. Helyette viszont meg kell műteni a vállamat. Régóta fájt már, de eddig sikerült injekciózással enyhíteni. Szerintem 30-nál is több injekciót kaptam. A doki szerint ettől már bármelyik reumás táncra perdülne, nekem azonban már ez sem hatott. A vizsgálat után tisztán látszott, hogy a vállamban elszakadt egy ínszalag és mihamarabb műteni kell” – tudtuk meg Tóth Tibortól, aki nem esik kétségbe, inkább igyekszik meglátni a helyzet pozitív oldalát.

Fotó: Ripost / Sulyok Láaszló

„Ez az év már a vírus miatt is nehézkes volt a koncertek szempontjából. A jövő évi bulikat azonban nem kockáztatnám, ezért is örülök, hogy októberben műtenek. Nyilván izgulok kicsit, de szerencsére ma már nem vágják fel az embert, laparoszkóppal végzik el beavatkozást. Utána 6-7 hét lábadozás vár rám és egy kis gyógytorna” – tudtuk meg a gitárostól, aki addig sem marad zene nélkül. A hamarosan megjelenő Hooligans lemez stúdió utómunkálataival foglalja el magát.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?