SZTÁRDZSÚSZ

Most túl messzire ment a TV2 sztárja, kiakasztotta a nézőket

Novák Zalán kiverte a biztosítékot a viselkedésével. Nagyon kiakadtak rá az emberek a Facebookon.
  • Szerző: BDF

Dühöngenek az Exatlon-rajongók a Facebookon! Kiakadtak a kihívók véleményvezérére, a 26 éves Novák Zalánra, aki szörnyű viselkedésével csúnyán kiverte a biztosítékot. Történt, hogy az Exatlon bajnokai és kihívói kedden este ismét a csillag-játékért futottak, és bár a verseny mindvégig nagyon szoros volt, végül a kék csapat győzedelmeskedett. Ám Zalán ahelyett, hogy a diadalt ünnepelte volna, inkább jól kibeszélte és csúnyán kifigurázta barátjával, Aduval együtt a tízszeres kick-box világbajnokot, Mórádi Zsoltot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Jól odaütöttél Zsoltinak. Biztos most eszi a penész” – kezdte a 26 éves kihívó, aki ezek után a világbajnok beszédstílusát parodizálta ki, amivel egyértelműen kifejtette a saját véleményét is az ellenfeléről, és arról beszélt, hogy Zsolt beképzelt, és túl komolyan veszi a játékot. „Kiütötted mindkét szemét komám, mind a kettőt” - mondta rögtön Adunak gonosz vigyorral az arcán.

Nos, ennyi elég is volt az Exatlon-fanok számára, akik szerint botrányos Zalán viselkedése. Közel nyolcszázan írták meg véleményüket a 26 éves kihívóról, akinek már gúnynevet is adtak, és Tarza(lá)nként utalnak rá.

„Hol a tisztelet? Egy világbajnokról beszélsz, aki már letett valamit. Emberségből nulla!” – írta az egyik rajongó.

„Döbbenet, ahogyan kifigurázzák a bajnokokat. Sportszerűtlen, gusztustalan, és tisztességtelen. Még büszke is magára. Milyen ember az ilyen?” – fogalmazta meg véleményét az egyik néző.

„Zalán, te egyre lejjebb süllyedsz. Gusztustalan vagy. Adu meg követ” – folytatta más, és többen még azt is hozzátették, hogy a kék csapat inkább a suttyó olimpiára való, semmint az Exatlon versenyébe.

És ezeket olvastad már?