SZTÁRDZSÚSZ

Most tuti meglepődsz! Ezt biztosan nem tudtad Kucsera Gáborról

A világbajnok kajakos a kamerák előtt mesélte el, hogy valójában milyen pályára készült.
  • Szerző: BDF

Imád a konyhában szorgoskodni Kucsera Gábor, és minden házmunkát szívesen el is végez! Most pedig az is kiderült, hogy ez a meglepő tulajdonsága egészen a gyerekkoráig vezethető vissza. Nagyon kevesen tudják, de mielőtt kajakosként a világ élére tört volna, igazából egy teljesen más pályára készült. Minden álma az volt, hogy szakács legyen belőle.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Life TV

Nos, végül teljesen másképp alakult az élete. Ezt azonban aligha bánja, hiszen szakácsként minden bizonnyal nem ismerkedett volna össze az egykori kézilabdázóval, és gyermekei édesanyjával, Tápai Szabinával sem, akivel boldog házasságban élnek.

„Szakács szerettem volna lenni. Talán ez is az egyik oka, hogy minden házimunkát megcsinálok. Takarítok, mosok és főzök is” – kezdte a Life TV-n futó Férfi titkok Várkonyi Andinál című műsorban Kucsera, aki állításai alapján igazi mintaférjnek tűnhet, ám neki is vannak hibái. De azt mondja, folyamatosan dolgozik a megoldásokon, amiben felesége is segít neki.

„Mi az elején nagyon keményen feszültünk egymásnak Szabinával” – folytatta Kucsera, aki egyáltalán nem tartja magát kompromisszumkésznek.

„Ez egy nagy hiányosságom. Vállalom, még mindig tanulom. De Szabina mellett sokat fejlődtem abban, hogy a problémákat igenis ki kell mondani, ahelyett, hogy elhallgatná őket az ember” – tette még hozzá a világbajnok kajakos.

És ezeket olvastad már?