SZTÁRDZSÚSZ

Mutatjuk, ide menekültek a hideg elől a magyar sztárok

Beköszöntött a rossz idő, a magyar sztárok pedig inkább bikinire cserélték a télikabátjaikat!
  • Szerző: RIPOST

Úgy tűnik, a hazai hírességek nem rajongnak túlzottan a téli időjárásért, sokkal szívesebben ülnek repülőre, és töltik a decembert napfényes tengerparton. Többek között Megyeri Csilla, Horváth Éva és Rúzsa Magdi is a külföldi pihenés mellett tették le a voksukat. Mutatjuk, hova menekültek idén a sztárok!

Fotó: Pixabay

Rúzsa Magdi Görögországban ünnepelte a születésnapját

Magdi nem titkolja, hogy az éneklés mellett a másik szenvedélye az utazás. Az énekesnő, ha ideje engedi, pár napra mindig elszökik, főleg, mikor itthon a hőmérő higanyszála a mélybe esik. Legutóbb is így tett, és születésnapja alkalmából egyenesen Görögországig utazott. Magdi bejárta Athént és a környező kisvárosokat, sőt még a tengerparton is végigsétált mezítláb.

 

Megyeri Csilla és vőlegénye újra átélik az Ázsia Expresszt

A sztárpár az Ázsia Expressz első szériájában szerepelt a TV2-n, most pedig visszautaztak a forgatási helyszínre, Thaiföldre. Csilláék nagyon várták már, hogy egy kicsit kettesben legyenek, ugyanis évek óta nem volt erre idejük, ráadásul a napsütést is hiányolták már.

„Két év után elérkezett egy néhány napos pihenő kettesben, ami mindkettőnkre ránk fért már. Most néhány napra elszökünk oda, ahol két évvel ezelőtt másfél hónapig pénz nélkül, étel nélkül, fix szállás nélkül léteztünk, és megállás nélkül rohantunk. Most azért van szállásunk, és vittünk minden mást is, de mondtam Zsoltinak, hogy most is szeretnék legalább egyszer stoppolni, platón utazni és szeretném, ha elmondaná a kis monológját” – fogalmazott Csilla, aki már most hatalmas élményekkel gazdagodott az ázsiai országban, hiszen tigriskölyköt simogathatott és elefánt hátán utazhatott.

Ho-ho-hoooo🤶🏼🤲🏼🥥 Boldog Mikulást kívánunk mindenkineeeek!🥰 A kókuszdióba zártunk egy kis meleget☀️, bár az lehet kevés lesz most otthonra🤪❤️ Virgács is benne!!🙈😂😘

Horváth Éva közel két hónapja utazott el Balira

A sztáranyukával biztosan sokan cserélnének, hiszen már hetek óta egy egzotikus szigeten pihen kisfiával, Kristóffal. Úgy tűnik, Évának egyáltalán nem hiányzik a téli időjárás, Instagram-oldalát ugyanis rendszeresen elárasztja bikinis fotókkal, és szebbnél szebb tájképekkel. Ám nem csak a pihenésről szól a vakáció, a műsorvezető különleges programokon is részt vesz. Legutóbb egy balinéz esküvőre volt hivatalos, ahol az ifjú pár külön megköszönte neki a részvételt.

Hello December ! 🌞 #december #nature #naturelover #travel #travegram #igtraveller #travelphotography #travelblogger #traveltagged #travelcommunity #lifewelltravelled #visitindonesia #lifewelltravelled

Tolvai Reni Las Vegasban egyengeti a karrierjét

Az énekesnő rajong Amerikáért, nem csoda hát, hogy szinte minden évben kilátogat oda. Idén a hideg elől menekülve Los Angelesbe utazott, de a munkáról sem feledkezett meg. A népszerű zenei producerrel, Randy Jacksonnal dolgozik együtt a legújabb slágerén. Szerelme, Kállay Saunders András azonban nem tudott vele tartani, ezért egy romantikus üzenetben köszönt el kedvesétől.

„Legyen szép utad, és kívánom, hogy váljanak valóra az álmaid! Megérdemled!”- fogalmazott András.

So nice to meet you again @randyjackson, let's smash this!

Vámos Erika Indiában töltődik fel

A műsorvezető már többször járt Indiában, jó szokásán pedig idén sem változtatott. Erika a rajongását nem titkolja, imádja az országot, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy a legutóbbi látogatása alkalmával még az ősi pálmalevelek jóslatát is elolvasta.

„India az örök szerelem. Utazásaim során nem luxusszállodában fekszem napokig a tengerparton, hanem túrázom, haladok, felfedezek. Sosem tudnék egy helyben maradni. Ilyenkor egy, maximum két éjszakánál többet nem töltök egy szálláshelyen. Fogom a hátizsákom és megyek, amíg a lábam bírja. Nagyon szeretek világot látni, és boldog vagyok, hogy a nagy részét már felfedeztem!” – mondta lapunknak Erika.

Fotó: Vámos Erika

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?