SZTÁRDZSÚSZ

Nagy bajba került: megint feljelentették Győzikét

A showmannak továbbra sem sikerül megszabadulnia a hatóságoktól.
  • Szerző: bdf

Újabb ügyben lett gyanúsított Gáspár Győző, akinek egy korábbi interjúja miatt kell majd felelnie. A Romantic frontembere ellen azért tettek feljelentést, mert decemberben egy tévéműsorban megjegyzéseket tett a NAV egyik osztályvezetőjére, akit aztán meg is nevezett.

„Igaz, hétfőn kihallgattak gyanúsítottként. Ismertették velem, hogy mi miatt jelentettek fel. Azért, amit az adásban mondtam.

Lehet, hogy indulatos voltam a kamerák előtt, de igenis tudni akarom, hogy ki vagy kik a felelősök azért, ami a családommal történt

 – kezdte a Blikknek Győző, aki feldúltan távozott a kapitányságról.

"Igazságtalannak tartom az egészet. Ha én is feljelentenék mindenkit, aki rám rosszat mondott, akkor egész évben a bíróságra járnék. Engem sokan mocskolnak, aztán mégsem rohangálok a rendőrségre” – folytatta a showman, akitől Bea asszony vette át a szót.

„Azt gondolom, hogy akinek ilyen felelősségteljes beosztása van, annak vállalnia kell a tettei következményét, és el kell viselnie, ha valaki a nemtetszését fejezi ki.

Semmi bántót nem mondott a férjem senkire, azért meg ne büntessék már meg, mert nem elégedett valakinek a munkájával

 – mondta el Bea.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság becsületsértés vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást G. Győző ellen. A nyomozás érdekeire való tekintettel egyéb információt nem áll módunkban megadni” – írta a Sajtóosztály.

Ha Győzőt bűnösnek találják, akár egy évre is rács mögé kerülhet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?