SZTÁRDZSÚSZ

Nagy bajt okozhat a magyar sztár: Vajon átgondolta, mit tett?

A koronavírus-járvány második hullámában is óriási a felelőssége a sztároknak, akiknek most elsődleges feladatuk az útmutatás lenne, nem pedig a baj tetézése. Márpedig Jolly a minap egy vírustagadó irományt tett közzé az oldalán, éppolyat, amelyről az Országos Mentőszolgálat is írt a Facebookján…
  • Szerző: BDF

Magyarországot is elérte a koronavírus-járvány második hulláma, tegnap már rekordszámú, 718 embernél mutatták ki a koronavírust. A helyzet súlyos, és bár a kormány mindent megtesz a hatékony védekezés érdekében, a hatóságok munkáját nagyban megnehezítik a vírustagadók. Ezzel kapcsolatban adott ki egy közleményt az Országos Mentőszolgálat is, miszerint több ezer lehetséges beteg szűrését végzik naponta, amit sokan semmibe vesznek. „A „vírus tagadók” egyre többször tesznek bizonyságot tudatlanságukról a közösségi felületeken és különböző módokon próbálják feleslegesnek beállítani a megelőzés fontosságát. Vannak köztük, akik csupán bagatellizáljak a problémát, míg mások a vírus teljes létezését tagadják” – írták.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nos, Jolly a Facebook-oldalán pont egy, a koronavírus létezését tagadó irományt tett közzé, ami 23 pontban taglalja, miért nincsen fertőzés vagy miért ne vegyük komolyan azt. Minden bizonnyal a mulatós sztár nem gondolta át alaposan, mit tett, hiszen ismert emberként jól tudhatja, hogy óriási a felelőssége. Ezt bizonyítja, hogy a posztját már 1100 követője kedvelte, több mint 700-an osztották meg és közel 200-an szóltak hozzá. Ami a legszomorúbb, hogy a rajongóit sikerült meggyőznie és a posztokban egyetértenek kedvencük véleményével.

A hatóságok nem győzik felhívni a figyelmet: a koronavírus második hullámában is hatékonyan védekezni csakis teljes társadalmi összefogással lehet. Éppúgy, ahogyan azt tették az emberek az első hullámnál.

Bejegyzésével kapcsolatban megkerestük Jollyt, aki nem kívánt nyilatkozni a témában. Vajon végiggondolta, hogy mekkora kárt okozhat a kijelentéseivel?

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?