SZTÁRDZSÚSZ

Nagy sztárfogyások: van, akinek sikerült, van, aki belebukott

Néhányan elég kitartóak, de sokan a dupláját szedik vissza annak, amit leadtak.
  • Szerző: ej

A sztárok is emberek, ők is megküzdenek a pluszkilókkal. Van, akinek sikerrel jár a diétája, de olyanok is akadnak, akik a keservesen leadott kilókat triplán szedik vissza.

Kunovics Katinka

A Romantic énekesnőjét kerekdeden ismerte meg az ország, de 2001-ben Schobert Norbert segítségét kérte, aki meg is szabadította a pluszkilóktól, igaz, kétszer kellett nekifutnia. Katinka először hatvanöt kilót fogyott, de abból rövid idő alatt huszonötöt visszahízott. Ezért egy időre össze is vesztek Norbival, hiszen nem volt jó reklám az fitneszgurunak, végül aztán hét hónap alatt újra lefogyott.

Azóta viszont láthatóan nem folytatta a Norbi által ajánlott életmódot, mert ismét teltebben éli az életét. Ebben bizonyára közrejátszik az is, hogy két évvel ezelőtt életet adott kislányának, akit egyedül, apai segítség nélkül nevel.

Sarka Kata

Első terhessége alatt szedett fel néhány kilót, azután pedig éveken át küzdött a súlyával. Végül elszánta magát, és kemény edzésbe kezdett, életmódot is váltott. Kizárta életéből a hizlaló ételeket, ehelyett inkább a konditermet látogatta.

Mindennek meg is lett az eredménye, kétgyermekes anyukaként Sarka Kata jobban néz ki, mint valaha, egy tavalyi fitneszversenyen pedig bronzérmet ért a tökéletesre formált teste.

Zalatnay Sarolta

Az énekesnőt mostanában az ág is húzza, így nem csoda, hogy nincs ideje az alakjával foglalkozni. Igaz, év elején még a FEM3 Caféban megfogadta, öt-öt kilót fog ledobni Sára nevű vizslájával együtt. Az ellene folyó per viszont nyilvánvalóan felemésztette, mert legutóbb a bíróságon ijesztően elhízva jelent meg.

Andy Vajna

A kormánybiztos az utóbbi időben jelentősen lefogyott, felesége, Vajna Tímea a Blikknek elárulta, tíz kilót fogyott a férje, amióta esténként nem engedi őt nassolni. Felesége szerint sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint valaha. Kérdés, hogy Tímeának a jövőben is sikerül megóvnia férjét a pluszkilóktól, vagy a producert is elkapja a jojó-effektus?

 

Gáspár Evelin

Gáspár Győző lányát zárkózott, dundi kisiskolásként ismerte meg az ország, az édesapja nevével fémjelzett show-ban.

Gyerekkorát elhízott kislányként töltötte, kamaszként viszont rájött, ez így nem mehet tovább: kemény edzésbe kezdett, és ő is az egészséges ételeket választotta.

 

GE (@evelingaspar) által közzétett fénykép,

A fiatal lány súlya egy időben ingadozott, de most már stabilan lefogyott, és minden eddiginél jobban néz ki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?