SZTÁRDZSÚSZ

Nagy volt a pánik: Szirénázó rohammentő száguldott a magyar tévés otthonához

Sági Szilárd súlyos balesetet szenvedett. Egy hónapja fekszik, és ha fel is kel az ágyból, csak mankóval tud közlekedni.
  • Szerző: BDF

Olyan szerencsétlenül csúszott el a teraszán Sági Szilárd, hogy a sípcsontját bokáig csavarozni kellett. Egy hónapja fekszik, ráadásul kiújult a porckorongsérve, de igyekszik humorral felfogni az állapotát. Amint a Story magazinból kiderült, fiai építményében botlott meg még szeptemberben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Sötét este volt, amikor kimentem a kertbe a medencét befedni, és nem vettem észre a terasz sarkára épített várat. Egy baráti házaspárral vacsoráztunk éppen, a hölgy nyugtatgatta Szilvit, amíg a férje elkísért engem a mentővel a kórházba. Másnap meg is operáltak” – mondta el Szilárd, aki nagyon komolyan veszi a gyógytornát. Óránként tornázik, hogy a sok fekvéstől visszatért gerincsérve elmúljon.

„Ezek olyan fájdalmak, amikre a gyógyszerek nem hatnak, a javulás fejben dől el, keményen koncentrálok, hogy ne fájjon annyira. (…) Egyelőre két mankóval tudok csak kisétálni a mosdóba„ – tette még hozzá a tévés.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?