SZTÁRDZSÚSZ

Negatív teszt után: hiába készült az Operett sztárja a premierre

Nem volt könnyű dolga a színésznek az első napokban.
  • Szerző: Angie

Koronavírus-­gyanúval volt hetekig háza fogságában, már nagyon várta, hogy ismét színpadra állhasson Mészáros Árpád Zsolt . Bár nehezen viselte az elmúlt heteket, eljött az idő: két negatív teszt után, a héten végre próbálhatott a La Mancha lovagja premierjére. Végül azonban koronavírusos megbetegedés miatt a színház lemondta a bemutatót. MÁZS a -nak elárulta, sok minden megváltozott a színházban, és neki is jobban kellett koncentrálni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Már nagyon vártam, hogy visszatérhessek az Operettszínházba, az első nap mégis kicsit megterhelő volt. Bementem próbálni, aztán elmentem edzeni is, de a sok embertől, a város zajától a nap végére elfáradtam. Kiestem a megszokott ritmusból. Még soha életemben nem volt ilyen hosszú időszak, amit a színháztól távol töltöttem” – árulta el a színész-énekes, aki a korábbinál még szigorúbban betartja a vírus elleni védekezés szabályait.

„A próbákon mindenki maszkot visel, nincs ölelkezés, puszilkodás, a kézfogást is mellőzzük. Nemcsak az egészségünk, de a munkánk miatt is nagyon fontos, hogy senki ne legyen többé beteg” – mondta MÁZS, aki a karantén alatt rájött, hogy mindig kell B terv az életben.

„A színház mellett táplálékkiegészítők értékesítésével is foglalkozom, de a bezártság alatt azt vettem észre, hogy az olyan szakmák, mint a kőműves vagy az autószerelő, nagyon jól mentek. Komolyan mondom, megfordult a fejemben, hogy felhívom az egyik kőműves barátomat és bejelentkezem hozzá munkára. Végül is vidéki srác vagyok, mindent meg tudok szerelni és jó kondiban vagyok, nem vetem meg a kétkezi munkát” – tudtuk meg a színésztől, aki a kényszerpihenő alatt saját otthonának egy részét is az internet segítségével újította fel.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?