SZTÁRDZSÚSZ

Nekiestek a rajongók Hódi Pamelának: Hihetetlen, miért bántják

A sztáranyuka direkt a károgók miatt tiltotta le átmenetileg a hozzászólások lehetőségét az Instagram-oldalán. Egy-egy fotónál viszont nem így járt el. Nos, ezt ki is használta néhány gonoszkodó követő.
  • Szerző: BDF

Miután kiderült, hogy igaz a hír, amit elsőként a írt meg, miszerint válságba került Hódi Pamela és Tóth Bence kapcsolata, a fiatal sztáranyuka Instagram-oldalát ellepték a rajongók, és mindenki a miértekről faggatózott. Ebből lett elege Pamelának, aki rögvest letiltotta a hozzászólások lehetőségét. Igen ám, de egy-egy fotóval mégis kivételt tett. Ezt használták ki a károgók, akik kaptak is az alkalmon, és azonnal keselyűként csaptak le rá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hihetetlen, de most éppen Pamela tetoválásai nem tetszettek nekik. Szóvá is tették, hogy úgy néz ki, mint egy piszkozat.

„Ez így nagyon gáz. Szerintem is firkálmány” – írta valaki.

„Olyan, mint egy elmosódott paca” – csatlakozott más.

Nos, ebből a néhány hozzászólásból igazi kommentháború lett a végére. Hamarosan megérkeztek ugyanis a sztáranyukát védők, akik teljes mellszélességgel álltak ki kedvencük mellett. Az ő hozzászólásaikból derült ki egyébként, hogy az a minta, amit többen firkálmánynak néztek, igazából a kislánya, Nati rajza...

Lehet ezt így is🤷🏼‍♀️😎

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?