SZTÁRDZSÚSZ

„Nem gondoltam volna, hogy szerelmes leszek egy férfiba” – őszintén mesélt az apaságról Curtis

Elgyengül ha ránéz, imádja, ha rosszalkodik, rajongásig szereti kisfiát Curtis.
címkék:
  • Szerző: angie

Drogbotrány, elvonó, nőügyek, a showbiznisz árnyoldalai – ebbe merült el nyakig majd két évvel ezelőttig Curtis, akinek komoly erőfeszítésre volt szüksége, hogy ismét normális életet éljen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost / Szabolcs László

A legnagyobb lökést az akkor még csak születendő gyermeke adta, akiért a rapper képes volt lemondani a gyengeségeiről. Doni egy éve jött a világra és azóta elválaszthatatlanok. A vagányból, mintaapa lett, aki már csak a kisfia érdekeit tartja szemelőt.

„Doni most volt egyéves, igazi cukor. Sokan mondták, hogy majd rajta fogom észrevenni, milyen gyorsan telik az idő, és ez tényleg így van. Már most akkora mint egy nyolcadikos, állandóan eszik és mindig úton van. Imádom! Nem gondoltam volna, hogy valaha szerelmes leszek egy férfiba, de most ez is megtörtént” – áradozott az apuka, aki a -nak bevallotta, nem róla mintázták a szigorú apafigurát. Bőven elég, hogy mindent megtesz Doniért, ahogy a feleségének is sokat segít otthon.

„Szerintem nincs olyan, hogy apa vagy anyaszerep. A két szülőnek, mindenből ki kell venni a részét, szerintem ez a normális. Nem tudok mosni vagy főzni, de ezen felül mindent megcsinálok. Doncsiért bármire képes vagyok. Ő már most társam a bajban és én is az övé. Képtelen vagyok szigorú lenni vele, mindent megengedek neki. Kettőnk közül Kriszti az erőskezű. Nagyon szigorú tud lenni, de muszáj is, mert én elgyengülök mindig. Érdekes, mert ez az én gyermekkoromban is így volt. Anyukám keményen fogott minket, de apukám soha. Én élvezem látni, ha Doni valamin töri a fejét és rafináltkodik. – mondta viccesen a büszke apuka.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?