SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el! Ilyen durván még sosem szólt be Győzike!

Gáspár Győző szerint hamarosan kihalunk mi, magyarok, ő pedig jót nevet majd a pusztuláson. Ezt Facebookján osztotta meg követőivel, miután lányát, Evelint lebuktatták állítólagos pasijával.
  • Szerző: Buster

Gáspár Győző nagyobbik - és egyébként brutálisan csinos - lányáról csütörtökön megjelent egy cikk, amiben bemutatták Evelint az új párjával, miután egy olvasó lencsevégre kapta őket. Vagy legalábbis a fotót készítő ismeretlen szerint a pasijával vásárolgatott a Gáspár lány.

Győzike mindezen annyira felháborodott, hogy a Facebookon egy idézhetetlen, nyomdafestéket nem tűrő posztban adta ki a dühét.

"Véget érhetnek a találgatások: Gáspár Evelin tényleg szerelmes. A Bors olvasója egy XV. kerületi bevásárlóközpont környékén futott bele Győzike lányába, és egy órán át szemmel is tartotta. Kitartásáért és fényképeiért természetesen jár a tizenötezer forint.
Egy méregdrága fekete autóval érkeztek, és már akkor kiszúrtam, hogy Evelin vezeti - mondta a lapnak K. Zsuzsanna, aki egy nagy retkes k..va 10 000 forintért képes még szo..i is, de ha kell még az anyját is elárulja, mert egy igaz fa..kalap"
- kommentálta a cikket a roma showman, majd rátámadt az egész országra.

A magyar emberek a saját rosszindulatukba és gyűlöletükbe fognak kihalni. Öröm lesz nézni és nevetni közben.

"Szégyen, ami ebben az országban megy, senkinek semmilyen ember nem jó, nem szimpatikus, de keresett 10 000 forintot a retkes"

- zárt rövidre a Gáspár család feje, aki ezzel a gondolatsorral biztosan megint belopja magát az emberek szívébe.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?